An afternoon well spent met @roosmarijnlisalotte in de stad. Onder andere een kijkje genomen bij de nieuwe Topshop en Hudson Bay. Mijn bankrekening vreest grote vrezen. De garnalenkroket van Het Kroket Loket en de Pumpkin Spice Latte's waren relatief 'goedkope' oplossingen om niet compleet los te gaan. Eten en drinken is altijd een goed idee. Wat hebben jullie vandaag gedaan?!
10 Sep 2017 17:08

An afternoon well spent met in de stad. Onder andere een kijkje genomen bij de nieuwe Topshop en Hudson Bay. Mijn bankrekening vreest grote vrezen. De garnalenkroket van Het Kroket Loket en de Pumpkin Spice Latte's waren relatief 'goedkope' oplossingen om niet compleet los te gaan. Eten en drinken is altijd een goed idee. Wat hebben jullie vandaag gedaan?! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Wij waren niet van suiker! Gisteren een heerlijk rondje door Utrecht gelopen als opwarmer voor de Utrechtse Singelloop op 1 oktober (vandaag over drie weken!). Deze foto was natuurlijk VOOR onze kletsnatte vijf kilometer gemaakt (daarna zaten mijn wenkbrauwen op mijn wangen en mijn mascara meer op mijn shirt dan op mijn wimpers). De Sub en het chocolade koekje na afloop smaakte door al die regen dubbel zo lekker #subwayrunningclub #samenwerking An afternoon well spent met @roosmarijnlisalotte in de stad. Onder andere een kijkje genomen bij de nieuwe Topshop en Hudson Bay. Mijn bankrekening vreest grote vrezen. De garnalenkroket van Het Kroket Loket en de Pumpkin Spice Latte's waren relatief 'goedkope' oplossingen om niet compleet los te gaan. Eten en drinken is altijd een goed idee. Wat hebben jullie vandaag gedaan?! Laatste semi-lange duurloop voor Berlijn. Zo leuk altijd om te zien dat 20 kilometer aan het begin van een trainingsperiode een eeuwigheid lijkt te duren maar na duurlopen van 30, 32,5 en 35 kilometer ineens als tussendoortje voelen. Lekker weertje trouwens, net binnen voor het onweer straks losbarst. Althans, als ik het weerbericht moet geloven. Waarom ik mijn staart zo vast hou op de foto weet ik trouwens ook niet. #nikeplus #nikerunning #adidaswomen #embracelife #hardlopen #running #runninggirl #runnersworld #runnersworldnl #liveloverun #liveloverunannemerel #urbanrunnersnl #strava #nevernotrunning #instarunners #teamannemerelrunsnyc2017 #tcsnycmarathon #marathon #marathontraining #nycmarathon #run2day #run2daynederland
tags
No tags yet

info
views
2
posted using
direct link
embed