Geen @cpcloopdenhaag πŸ˜ͺ ! Een voordeel we kunnen nu al aan het chips en bier πŸŽ‰ #cpcloopdenhaag
10 Mar 2019 07:39

Geen CPC Loop Den Haag πŸ˜ͺ ! Een voordeel we kunnen nu al aan het chips en bier πŸŽ‰ #cpcloopdenhaag 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Wij zijn klaar voor de @cpcloopdenhaag β™₯️ vanmorgen samen met vlogkijkers @michiel_nl & @domikneep een warming-up training gedaan. Daarna pakte Michiel zijn camera erbij en maakte hij nog een paar mooie foto’s. Supergezellige ochtend die we afsloten met warme chocolademelk met slagroom op het strand. 
De wind wordt morgen een grote uitdaging, maar met een iets minder ambitieus doel (geen PR maar persoonlijk parcoursrecord), heb ik er toch ontzettend veel zin in! In tegenstelling tot veel andere wedstrijden het afgelopen jaar voel ik tot nu toe nog totaal geen zenuwen of prestatiedrang. 
Nog wel een beetje last van kledingkeuze stress... ga ik voor een (wind)jasje, of een thermo met mijn wedstrijdsinglet. Ik denk dat ik morgenochtend gewoon goed buienradar in de gaten ga houden... wat zouden jullie doen?

#cpcloopdenhaag #runningmotivation #beatyesterday #trainenalseentopatleet #nikewomen Geen @cpcloopdenhaag πŸ˜ͺ ! Een voordeel we kunnen nu al aan het chips en bier πŸŽ‰ #cpcloopdenhaag Home sweet home 🏠
tags
No tags yet

info
views
2
posted using
direct link
embed