Smoothiebowl met gebroken lijnzaad, haver, kokos flakes, en zaden/pitten mix πŸ™πŸ» Halelujah! Liever dit dan een zak chips (echt)
14 Sep 2018 15:40

Smoothiebowl met gebroken lijnzaad, haver, kokos flakes, en zaden/pitten mix πŸ™πŸ» Halelujah! Liever dit dan een zak chips (echt) 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Mutant undercover as International Playboy Playmate | 29 Playboy editions world wide | #SocialBunnies | Bookings/Contact: info@beauhesling.c

web BeauHesling.com

navigation
Cheers! Vanavond eerste aflevering Adam zkt Eva VIPS πŸ™πŸ» WAT SPANNEND! Succes @joshuafeytons jij mag als eerste 😎 #rtl5 #adamzktevavips Smoothiebowl met gebroken lijnzaad, haver, kokos flakes, en zaden/pitten mix πŸ™πŸ» Halelujah! Liever dit dan een zak chips (echt) Wat een poppetje 🌺😍 |  Sprongetjes (of fases) Of je er in geloofd of niet.. bij alle 3 de meiden ervaar ik bepaald gedrag bij een bepaalde leeftijd (niet zo vreemd, ze ontwikkelen zich als een tierelier). Lily begon ongeveer een maandje geleden met huilen in de avond (iets wat overeen komt met de 11 maanden sprong). Vechten tegen haar slaap als een warrior tot laat in de avond/begin van de nacht (nog steeds). Nu we de 12 maanden voorbij zijn gaan we gelijk door naar de 13 maanden fase: alleen maar bij mama willen zijn. Heerlijk samen knuffelen, dat wel.. maar best pittig met nog 2 andere meiden in huis die ook aandacht van mama willen (en een peuterpuber). Plus de dingen doen die nodig zijn in huis om alles draaiende te houden 🀭 Het is wat.. ik laat het maar gewoon gebeuren. Ik voel me machteloos als moeder, ze ervaart ongemak en dat vind ik sneu. Veel troosten en kusjes geven. Heeft je kindje ook last van sprongetjes (of gehad)?
tags
No tags yet

info
views
3
posted using
direct link
embed