Bye Bye  @buchmesse ! Thanks for a great time. See you next year!
It’s great to be at the @buchmesse again! �I love meeting up with the international publishing teams I work with. The schedules were crazy, but the days are filled with inspiration, laughter and most of all: Love for books.

Thanks everyone for a great day yesterday! I Look forward to what today brings 😀
The loves of my life. 😍
Have a great weekend! 
#kids #weekend #familytime
We're hiring!
Family of publishers zoekt account manager.

Ik had nóóit durven dromen dat Mam, vertel eens, het boek dat ik voor mijn eigen moeder maakte, wereldwijd harten zou verbinden. Maar dat deed het. En we groeien hard. 
Daarom zoeken we voor 2 á 3 dagen in de week dé persoon die het merk snapt en niet kan wachten om ons te helpen bouwen. Iemand die een kei is in het managen van relaties en als geen ander de balans begrijpt tussen een merk, de behoeftes van lokale markten en de expertise van onze uitgevers.

Meer weten? https://www.elmavanvliet.nl/vacatures/

Ben of ken jij de perfecte persoon? Dan horen we heel graag van je! Delen is natuurlijk fijn.
Delft. The home of many creative companies and a great place to work.
Thanks @vanrongenfotografie for the great pic. 
#delft #hometown
When you love your brother & are very happy to see him again! 💕
#brother #love #visit
When you're ready for your meeting and realize you still have that "awesome" Bollo the bear stickertattoo on your arm. (Here mom, we have a really cool gift for you..)
Ok Bollo. Here we go! Let's do this. 😂 #momlife #momboss #funny
Ik ben er dol op. Mensen met liefde voor hun vak. En tradities die daardoor ontstaan. Zo gaan wij elk jaar voordat school weer begint de perfecte rugzak kopen. En er is voor ons maar één adresje waar we dat willen doen. De tassenkraam op de zaterdagse markt in Delft. Daar staat namelijk dé man die de ernst van deze keuze begrijpt. Die niet alleen in overleg gaat met mijn mannen, maar ook uitgebreid de tijd neemt om alle tassen aan ze te laten zien. Die meedenkt of er visjes op moeten staan of dat het dit jaar toch de stoerdere variant met dinos moet worden. Ik kijk en geniet. Ik hou van de oprechte aandacht die hij heeft voor zijn klanten, hoe klein ze ook zijn. Vind het geweldig dat hij de tassen even weghangt, zodat wij na kunnen denken en overleggen terwijl we kibbeling eten bij de viskraam. En dat hij, als we terugkomen heel serieus aan ze vraagt of ze de juiste keuze hebben gemaakt of dat ze tóch nog even verder willen kijken. Voor mij is hij het levende bewijs dat online shoppen echt heel handig is, maar dat mensen met echte liefde toch echt iets doen dat grote warenhuizen niet kunnen. In dit geval is het zorgen voor een fijne zaterdag voor ons en een rugzak met inhoud. 
Liefs,
Elma
ps: Heb jij ook zo’n fijn adresje dat je wilt delen? Deel je dat dan door een reactie hieronder? Want hoe meer we dit soort adresjes delen, hoe leuker het wordt..
Uitgroeien tot een merk betekent ook dat je met je gezicht op de voorkant van je eigen brochure staat. Dat was een beetje vreemd in het begin, maar ondertussen begint het te wennen. Dank je wel @droemerknaur voor de mooie brochure. Ik ben er superblij mee! 
#brand #lovemyjob #happy #newbrochure
@sosanne85 Schreef dit in haar dagboek voor haar dochter na een dagje weg. Wat moet het later leuk voor haar zijn om terug te lezen...
Het kan maar duidelijk zijn. 😂
#kids #boss #fun
Absoluut waar! 👌🏻
•
•
•
Repost van @winkelvanpapier, kaartje van @winkeltjevananne

#avontuur #quote #levensles
Samen met Antje, Lifestyle uitgever van Unieboek uitgeverij het Spectrum, plannen aan het maken voor de volgende brochure bij @postkantoordelft .. Leuk! #maandag #Delft #funday
I love it when someone really gets our mission.. Gracias @unpocodecanela .
Que 💜 es que los abuelos nos cuenten sus historias y todos sus años vividos.
.
Ale le ha regalado este cuaderno a su abuela Carmen.
.
La idea es que cuando lo termine se lo devuelva para que siempre tenga sus recuerdos y un poquito de su vida.
.
👵🏻 ya lo ha empezado y 👧🏼 quiere que pronto llegue a sus manos para saber más de ella. Abuela ¿me cuentas tu historia?
.
#regalos #deidayvuelta #essuperbonito 
@penguinrandomhouse
"Zusjes, vriendinnen en partners 👯‍♀ Je kunt je voorstellen dat we al heel wat hebben meegemaakt samen en dat we ontzettend gek zijn op elkaar 💕 Dit mooie boekje gaan wij de komende tijd beide invullen en daarna aan elkaar geven. Hoe leuk is dat? Hiermee creëeren we een bijzonder kado voor elkaar wat we voor altijd kunnen bewaren (boekje is gemaakt door @elmavanvliet 💕)" Super benieuwd hoe jullie het vinden om het ingevulde boekje te krijgen.. thanks @gowiththeglow.nl 
#kadotip #voormijnzusje #liefdevolboekje
De mooiste herinneringen maak je zonder Wi-Fi. 
Ik vergeet het wel eens. Hoe belangrijk het voor me is om soms helemaal niets te moeten, maar alles te mogen. Nergens te hoeven zijn en voor niemand iets te hoeven betekenen. Gewoon op kunnen staan en kijken wat de dag brengt. 
Op vakantie merk ik altijd pas hoeveel ballen ik in de lucht hou. En wat voor effect dat op mijn ritme en soms ook mijn humeur heeft. Ik heb vaak het gevoel dat ik het allemaal nét niet rond regel. Het gevoel dat ik niet genoeg tijd heb om alles te doen wat ik wil en moet doen. En dus mensen en mezelf teleurstel. 
De eerste dagen van de vakantie ben ik nog druk in mijn hoofd en check mijn telefoon vaak. Dat zit er een soort van ingebakken. Ik denk dat ik bang ben dat ik tóch iets belangrijks vergeten ben. En het is een gewoonte, dat checken van mijn telefoon. Pas als ik niet aan het werk ben, merk ik pas hoe vaak ik dat eigenlijk doe. 
En dan is er altijd dat moment dat ik langzamer begin te lopen, vaker begin te lachen, de tijd neem om 40 bommetjes te maken (ja, mét onwijs hoge spetters) en me realiseer dat er geen plek ter wereld is waar ik liever zou zijn. Dat is ook het moment dat ik mijn telefoon in een hoek gooi. Omdat ik met de mensen ben die ik liefheb. En ik eigenlijk niets anders wil doen dan de tijd die heb samen met hen doorbrengen. En dan niet een beetje tijd maar tijd waarin ik échte aandacht heb. Om te luisteren. Om te kletsen of samen dingen te doen. Om speurtochten te verzinnen, mee doen met een zelf verzonnen spel of samen een broodje te gaan eten. En dat het me dan écht niet kan schelen dat het uitkiezen van het perfecte broodje 15 minuten duurt. 
Het grappige is dat de wereld, zoals altijd trouwens, gewoon zonder mij door draaide tijdens de vakantie. En dat alles wat zo belangrijk leek voordat ik wegging dat eigenlijk niet was. Daarvoor hoef ik alleen maar naar de foto’s van de vakantie te kijken. Foto’s waar ik met een verbrande neus té blij in de camera kijk. 
Het enige waa
Have a great Monday, get a new perspective & make some new memories..💓
#monday #perspective #motivation
Niets kan me blijer maken dan het “maken” van mooie boeken. Maar naast het bedenken, schetsen en uitschrijven moeten er natuurlijk nog een hoop andere dingen gedaan worden. Mensen moeten gebeld worden, planningen moeten op papier, er moet vergaderd en afgestemd worden, geschrapt en opnieuw geschreven worden voordat het "af" is. Dat doe ik braaf. En met liefde voor het eindresultaat. Maar soms, heel soms dan ga ik even weg. Laat ik de boel even de boel. Zodat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. Dingen maken. En daarom zat ik vrijdag al om 7.30 achter mijn laptop met een heleboel schetsen om me heen gelukkig te wezen. Het was een heerlijk weekend! En er komen nieuwe dingen aan. Dingen waarvan ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik...
Fijne dinsdag!
#weekend #creative #peaceandquiet
Kluste jij vroeger ook weleens met je vader? 
In het boekje Voor papa kun je al je (jeugd)herinneringen met en aan je vader vastleggen. Als je het boekje hebt ingevuld geef je het vol verhalen, foto’s en andere mooie aandenkens cadeau. Perfect toch, voor Vaderdag?! #vaders #vaderdag #papa
• V A D E R D A G T I P • Het boekje "Voor Papa" is een uniek en persoonlijk cadeau voor jouw vader. Je vult het met verhalen voor en over hem. Nadat je het hebt gegeven kun je tijdens een koffiemoment napraten over jullie gewoonten, leuke en bijzondere momenten en nog veel meer! Wat is bijvoorbeeld jouw meest lachwekkende moment met jouw vader? We zijn erg benieuwd!
#voorpapa #vaderdag #vaderdagtip
💪🏻#girlpower #quote #lifelesson
Tervetuloa Finland!

What a pleasure it has been to work with the publishing team of Pälvi Kuosmanen and Henrikki Timgren at @wsoykirjat Finland. 
We had great conversations about thé best covers and I learned that I really like Finnish jokes. But what I loved most is that 2 very professional teams worked together to develop and publish the most beautiful books that help mothers and grandmothers to write down their stories for their children and grandchildren. I was very proud and over the moon with happiness when I heard that both books hit the bestseller list on Mothersday. So, congrats Finland for hitting the number 1 and number 4 position in the bestseller lists with Äiti, kerro minulle & Isoäti, kerro minulle.

#lahja #perhe #kirja
Ja! Ik vind écht dat het soms te snel gaat, dat groot worden. Maar bij groot worden horen ook geweldige eerste keren. Zoals onze eerste echte skatetocht gisteren. Met een briljante coach van 4 op de fiets erbij. En dat je je kind dan hoort lachen als hij vaart maakt.. Love it!

« 1 2 3 4 ... 28 »

Last mentioned in:

All mentions »
statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    5

  • total posts:

    651


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »