De mooiste herinneringen maak je zonder Wi-Fi. 
Ik vergeet het wel eens. Hoe belangrijk het voor me is om soms helemaal niets te moeten, maar alles te mogen. Nergens te hoeven zijn en voor niemand iets te hoeven betekenen. Gewoon op kunnen staan en kijken wat de dag brengt. 
Op vakantie merk ik altijd pas hoeveel ballen ik in de lucht hou. En wat voor effect dat op mijn ritme en soms ook mijn humeur heeft. Ik heb vaak het gevoel dat ik het allemaal nét niet rond regel. Het gevoel dat ik niet genoeg tijd heb om alles te doen wat ik wil en moet doen. En dus mensen en mezelf teleurstel. 
De eerste dagen van de vakantie ben ik nog druk in mijn hoofd en check mijn telefoon vaak. Dat zit er een soort van ingebakken. Ik denk dat ik bang ben dat ik tóch iets belangrijks vergeten ben. En het is een gewoonte, dat checken van mijn telefoon. Pas als ik niet aan het werk ben, merk ik pas hoe vaak ik dat eigenlijk doe. 
En dan is er altijd dat moment dat ik langzamer begin te lopen, vaker begin te lachen, de tijd neem om 40 bommetjes te maken (ja, mét onwijs hoge spetters) en me realiseer dat er geen plek ter wereld is waar ik liever zou zijn. Dat is ook het moment dat ik mijn telefoon in een hoek gooi. Omdat ik met de mensen ben die ik liefheb. En ik eigenlijk niets anders wil doen dan de tijd die heb samen met hen doorbrengen. En dan niet een beetje tijd maar tijd waarin ik échte aandacht heb. Om te luisteren. Om te kletsen of samen dingen te doen. Om speurtochten te verzinnen, mee doen met een zelf verzonnen spel of samen een broodje te gaan eten. En dat het me dan écht niet kan schelen dat het uitkiezen van het perfecte broodje 15 minuten duurt. 
Het grappige is dat de wereld, zoals altijd trouwens, gewoon zonder mij door draaide tijdens de vakantie. En dat alles wat zo belangrijk leek voordat ik wegging dat eigenlijk niet was. Daarvoor hoef ik alleen maar naar de foto’s van de vakantie te kijken. Foto’s waar ik met een verbrande neus té blij in de camera kijk. 
Het enige waa
Have a great Monday, get a new perspective & make some new memories..💓
#monday #perspective #motivation
Niets kan me blijer maken dan het “maken” van mooie boeken. Maar naast het bedenken, schetsen en uitschrijven moeten er natuurlijk nog een hoop andere dingen gedaan worden. Mensen moeten gebeld worden, planningen moeten op papier, er moet vergaderd en afgestemd worden, geschrapt en opnieuw geschreven worden voordat het "af" is. Dat doe ik braaf. En met liefde voor het eindresultaat. Maar soms, heel soms dan ga ik even weg. Laat ik de boel even de boel. Zodat ik kan doen wat ik het allerliefste doe. Dingen maken. En daarom zat ik vrijdag al om 7.30 achter mijn laptop met een heleboel schetsen om me heen gelukkig te wezen. Het was een heerlijk weekend! En er komen nieuwe dingen aan. Dingen waarvan ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik...
Fijne dinsdag!
#weekend #creative #peaceandquiet
Kluste jij vroeger ook weleens met je vader? 
In het boekje Voor papa kun je al je (jeugd)herinneringen met en aan je vader vastleggen. Als je het boekje hebt ingevuld geef je het vol verhalen, foto’s en andere mooie aandenkens cadeau. Perfect toch, voor Vaderdag?! #vaders #vaderdag #papa
• V A D E R D A G T I P • Het boekje "Voor Papa" is een uniek en persoonlijk cadeau voor jouw vader. Je vult het met verhalen voor en over hem. Nadat je het hebt gegeven kun je tijdens een koffiemoment napraten over jullie gewoonten, leuke en bijzondere momenten en nog veel meer! Wat is bijvoorbeeld jouw meest lachwekkende moment met jouw vader? We zijn erg benieuwd!
#voorpapa #vaderdag #vaderdagtip
💪🏻#girlpower #quote #lifelesson
Tervetuloa Finland!

What a pleasure it has been to work with the publishing team of Pälvi Kuosmanen and Henrikki Timgren at @wsoykirjat Finland. 
We had great conversations about thé best covers and I learned that I really like Finnish jokes. But what I loved most is that 2 very professional teams worked together to develop and publish the most beautiful books that help mothers and grandmothers to write down their stories for their children and grandchildren. I was very proud and over the moon with happiness when I heard that both books hit the bestseller list on Mothersday. So, congrats Finland for hitting the number 1 and number 4 position in the bestseller lists with Äiti, kerro minulle & Isoäti, kerro minulle.

#lahja #perhe #kirja
Ja! Ik vind écht dat het soms te snel gaat, dat groot worden. Maar bij groot worden horen ook geweldige eerste keren. Zoals onze eerste echte skatetocht gisteren. Met een briljante coach van 4 op de fiets erbij. En dat je je kind dan hoort lachen als hij vaart maakt.. Love it!
Dat je niet kunt kiezen tussen een hapje nemen of nog een keer uitleggen wat een tafel eigenlijk is:-) Fijn weekend allemaal!
#momlife #kids #weekend
Dwars door mijn deo heen. 
Ik schreef vorige week een persoonlijke column die ik een paar dagen voor Moederdag plaatste. Een column waar ik al een paar weken tegenaan hikte. Omdat ik wist dat de vraag zou komen. Ik schreef, schrapte, herschreef en plaatste uiteindelijk dat wat ik écht wilde zegen. Drukte met mijn ogen dicht op “post” en plaatste hem op Facebook, Instagram én Linkedin en ging daarna dwars door mijn deo heen. Zo eng vond ik het om zo eerlijk te zijn en me kwetsbaar op te stellen. 
Maar toen gebeurde er iets. Er kwam beweging. Moeders werden gebeld, liefdesverklaringen verschenen online, mensen vertelden over het verlies dat zij voelden en werden gesteund door mensen die ze niet kenden. En dat allemaal doordat ik mezelf had laten zien. Omdat ik eerlijk vertelde wat ik vond en dacht. En ik leerde hier iets dat ik jullie zelf in mijn column had verteld. Geven is het grootste krijgen. Altijd.
#spannend #opgelucht #positivevibes 
Wil je de hele column lezen? #linkinbio👆 
Liefs,
Elma
Mama, make some room! Moederdag was heerlijk, maar nu is het alweer bijna Vaderdag. Dit boekje is super voor iedere dochter en zoon die een mooi en liefdevol gesprek (op papier) wil met zijn of haar vader..
#vaderdag #vaders #liefde
Mama, make some room! Moederdag was heerlijk, maar nu is het alweer bijna Vaderdag. Dit boekje is super voor iedere dochter en zoon die een mooi en liefdevol gesprek (op papier) wil met zijn of haar vader..💙
#vaders #vaderdag #liefde
Ik wist het vroeger niet. Had geen idee dat mijn hart zoveel groter kon worden dan het was. Dat er twee mensjes in mijn leven zouden komen die de wereld voor me zouden gaan betekenen. Die me laten schaterlachen, me vaak weer kind laten voelen, mijn geduld als geen ander kunnen testen maar die de áller, állergrootste grootste liefdes van mijn leven zijn. Ze brachten me een prachtig cadeau. Het besef dat liefde in je hart oneindig is. 
Ik wens jullie allemaal een prachtige Moederdag & hele fijne dag vandaag.
Ik steek dit jaar een kaarsje aan met Moederdag. Voor mijn eigen moeder, maar ook voor iedereen die zijn/haar moeder verloren heeft. 
En omdat het bijna Moederdag is, schreef ik een column met een boodschap: "...voor iedereen die dit leest en druk is en door het leven racet, stop met wat je aan het doen bent! Het is niet belangrijk. Bel NU je moeder om haar te vertellen dat ze belangrijk voor je is. En als je dan toch aan het bellen bent, neem even een paar minuten om dat meteen ook te zeggen aan iedereen die je lief hebt. Geloof me. Die 30 seconden van je tijd maken het verschil." De hele column lezen? #linkinbio👆 
#column #aandacht #liefde
Nog niets kunnen bedenken voor Moederdag a.s. zondag? 
Met Mam, vertel eens geef je je moeder een heel persoonlijk cadeau. Door de boeiende, leuke en onverwachte vragen in te vullen ontstaat er een uniek en persoonlijk boek. Nadat je moeder het boek heeft ingevuld geeft zij het weer terug aan jou. Zo is er altijd een blijvende herinnering. 
#moederdag #13mei #zondag
Wat een feest! Dat je dan aan het einde van een lange dag spontaan besluit naar het strand te gaan. Zon op je gezicht, wind door je haar en een geweldig uitzicht: Je kinderen lachend en spelend bij de zee. En dat je dan je schouders naar beneden voelt zakken, je helemaal tot rust komt en gewoon heel erg gelukkig bent.
All things grow with love. Laat je moeder op 13 mei weten hoe belangrijk ze voor je is met het DIY-boekje 'Voor Mama'. Bestel via onze webshop >link in bio< en ontvang tijdelijk gratis een zakje bloemzaadjes #moederdag #elmavanvliet #love
🤦🏼‍♀️ have a great day! #monday #week #funny
Het is bijna zover.. de meivakantie! Ga jij nog ergens heen of blijf je lekker thuis?

Met het Familie Vakantiedagboek maak je met het hele gezin op een leuke en makkelijke manier een prachtig boek vol met jullie vakantieavonturen, om later nog eens in terug te bladeren. Voordat je op vakantie gaat kun je al beginnen met het invullen van de verrassende vragen en lijstjes. Zo weet je van tevoren waar je heen wilt, wat je écht niet wilt vergeten in te pakken en waar iedereen het meeste zin in heeft. In het boek is veel ruimte om het nóg persoonlijker te maken door het inplakken van foto’s, nieuwsberichten, souvenirs, tekeningen en andere herinneringen.
@sosanne85 
#familie #vakantie #familievakantiedagboek
Books can bring back a thousand memories but can also inspire you to make new ones. ✨
Today is World Book Day: a day to celebrate all kinds of books. Where most books are meant to be read, our books are meant to be filled. They are gifts from you to your mother, father, grandma or grandpa - filled with questions for them to answer so you learn all about them & have a permanent memory of them. They say all you need is a good book to find magic… Can you imagine what it’s like when it is filled with your (grand)parent’s stories?💓 #magic #memories #worldbookday
Bedankt voor alle mooie reacties.. daaruit blijkt maar weer dat moeders zo bijzonder zijn en dat af en toe ook moeten horen. 
@rianneguijt, gefeliciteerd! Jij wint het boekje ‘voor mama’ , dat je kunt vullen met alle leuke verhalen voor en over haar. Veel plezier met invullen én geven! 
#moeders #voormama #moederdag
Ik voelde me als een klein kind in een snoepwinkel net. Dank je wel @stoffigpakhuis voor je tijd en enthousiasme! 
#diy #presents #creatingwithlove
Moederdag komt eraan! 
Voor mama is een cadeauboek om je moeder te laten weten dat ze belangrijk ze voor je is. Met dit boekje maak je op een eenvoudige, leuke en originele manier een persoonlijk cadeau. Door het beantwoorden van de vragen en het maken van de creatieve opdrachten in het boek maak je in korte tijd een uniek en blijvend bedankje voor jouw moeder. In het boek vind je verder mooie en inspirerende uitspraken en ruimte om foto’s en herinneringen in te plakken. 
Meedoen kan door in een reactie te laten weten waarom jouw moeder bijzonder is.. De winnaar wordt maandag 23 april bekend gemaakt #winactie #moederdag #voormama
Have a great day! #sun #spring #happydance

« 1 2 3 4 ... 27 »

Last mentioned in:

All mentions »
statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    5

  • total posts:

    635


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »