Yup. Snapchat nu ook bij ons thuis😆

#kids #silly #funtimes
23 Jul 2017 17:13

Yup. Snapchat nu ook bij ons thuis😆

#kids #silly #funtimes 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Mam, liefde is makkelijk. Dat voel je gewoon aan je buik, die wordt dan helemaal warm.” Ik ben dol op gesprekken met mijn kinderen. Ik hou van de manier waarop ze de wereld zien en de tekst en uitleg die ze daarbij geven. Soms moet ik er hard om lachen: “Mam, als ik door de zon verbrand, komt de brandweer dan?” Soms raak ik erdoor ontroerd: “Mam, ik hou van jou tot aan de supermarkt en weer terug”, Finn’s interpretatie van mijn “Ik hou van je tot de maan en weer terug”. Op weer andere momenten leer ik van de manier waarop ze zich uitdrukken: “Liefde is makkelijk mam. Je voelt het gewoon aan je buik, die wordt dan helemaal warm.”
Maar net als alle andere moeders heb ik het druk en ben ik vaak bezig met het in de lucht houden van een heleboel ballen tegelijk. Ik merkte dat het soms lastig was om echt even tijd voor elkaar te hebben. Tijd waarin je even niets anders hoeft te doen dan bezig zijn met elkaar. Tijd om écht te luisteren en écht te praten.
Daarom heb ik Vraag Maar gemaakt. Een leuk, vrolijk spel dat je samen met je kind speelt en waarbij je elkaar leuke, grappige en persoonlijke vragen stelt. Vragen zoals: ‘Wat is het leukst aan jouw moeder zijn, denk je?’ en ‘Waar heb jij deze week heel hard om gelachen?’ Het Vraag Maar spel kreeg geweldige reacties van kinderen, vaders én moeders. Wilde graag een paar prachtige voorbeelden delen van blogs met jullie: @Made_by_nadine , @momambition , @goodgirlscompany & @marstyle.nl

Bedankt allemaal voor jullie mooie pics, reacties en comments. Het zorgt ervoor dat ik me aangemoedigd voel. En dat ik direct zin heb om aan die ideeën die ik nog heb te gaan werken. Keep you posted! 
#sharing #delen #wijsheid Yup. Snapchat nu ook bij ons thuis😆

#kids #silly #funtimes "Celebrating the holidays together is like getting the chills even though it's 30°C outside." Best quote ever! Thnx @oh_deer2017 for the inspiration.
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed