To be in your children’s memories tomorrow, you have to be in their lives today.. 💕 – Barbara Johnson
4 Aug 2017 11:24

To be in your children’s memories tomorrow, you have to be in their lives today.. 💕 – Barbara Johnson 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Toen ik moeder werd, ging er een nieuwe wereld voor me open. De dagen vlogen voorbij. Elke dag was er wel een moment dat ik moest lachen om mijn kinderen. Dat ze me verrasten. Of ontroerden. Al die kleine en grote momenten; van een grappig woordje tot de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes, koesterde ik. En wilde ik graag bewaren. Voor mezelf, maar ook om mijn kinderen later te kunnen laten zien hoeveel ik van ze genoot.

Daarom heb ik het Dagboek voor mijn zoon & het Dagboek voor mijn dochter gemaakt. Het zijn boeken die je vult met verhalen voor én over je je kinderen.

Ik begrijp heel goed dat elke moeder anders is en zelf graag bepaalt wanneer en hoe vaak ze schrijft. Daarom zijn de boeken zo opgezet dat je op elk moment kunt beginnen en zelf kiest wanneer je wilt schrijven. 
Wat voor elk boek wel hetzelfde is, is dat ze met iedere geschreven bladzijde een stukje waardevoller worden. Omdat ze gevuld wordt met jouw herinneringen aan wie je kind was en is. Een boek dat je nu voor jezelf maakt, maar later als uniek en persoonlijk cadeau aan je kind kunt geven. 
Veel liefs,
Elma

Thanks @lifebetweenboys for the great pic! To be in your children’s memories tomorrow, you have to be in their lives today.. 💕 – Barbara Johnson Super gaaf! Gespot op @Linda.nieuws 😀
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed