One of my favorite shops in Delft! @bijmarlies. Deze girlboss opent op 4 november ook een nieuwe mannenwinkel! #demannenwinkel #newstoreintown #delft
26 Sep 2017 08:59

One of my favorite shops in Delft! . Deze girlboss opent op 4 november ook een nieuwe mannenwinkel! #demannenwinkel #newstoreintown #delft 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Let’s do this! #monday #workhardplayhard #girlpower One of my favorite shops in Delft! @bijmarlies. Deze girlboss opent op 4 november ook een nieuwe mannenwinkel! #demannenwinkel #newstoreintown #delft Vorige week maakten we de winnaars van onze columnwedstrijd bekend. We ontvingen veel ontroerende, mooie, lieve, grappige verhalen. De column die ik nu met jullie wil delen is een ontroerende en maakte veel indruk op mij. Thanks Myrthe voor het delen van je verhaal, ik hoop dat het anderen inspireert omdat het zo mooi laat zien dat er na regen écht zonneschijn komt!  #inspiratie #zussen #liefde ********************************** 30 september 2014, de eerste keer dat mijn drie jaar jongere zusje en ik elkaar voor Nationale Broer-Zus dag een berichtje stuurde via Facebook. Wat de inhoud van de berichtjes waren? Geen idee maar ons kennende zal de sarcasme ervan af hebben gespat. 
Ik had geen flauw benul van het feit dat ik de komende tijd, onder andere, mijn zusje heel hard nodig zou hebben. De dag erna sloeg voor ons, mijn man en ik, het noodlot toe. We kregen bij een controle bij de verloskundige te horen dat ons dochtertje in mijn buik was overleden. Een paar dagen later werden we voor de eerste keer ouders van een prachtig klein meisje, mijn zusje werd voor de eerste keer tante. 
Wat volgde was een heel moeilijk jaar met diepe dalen waarin we, tot ons grote verdriet, ook ons tweede dochtertje verloren. 
In 2016 ging de zon eindelijk weer voor ons schijnen en werd, op een warme zomerdag, ons derde dochtertje kerngezond geboren. 
Volgend jaar mag ons dochtertje bruidsmeisje zijn. Mijn zusje en haar vriend gaan trouwen. Als getuige, ceremoniemeester maar vooral als grote zus kijk ik hier enorm naar uit. Wat zou het bijzonder zijn als ik haar dan het boekje 'Voor Mijn Zus(je)' mag geven.
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed