Dat je niet kunt kiezen tussen een hapje nemen of nog een keer uitleggen wat een tafel eigenlijk is:-) Fijn weekend allemaal!
#momlife #kids #weekend
25 May 2018 22:41

Dat je niet kunt kiezen tussen een hapje nemen of nog een keer uitleggen wat een tafel eigenlijk is:-) Fijn weekend allemaal!
#momlife #kids #weekend 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Dwars door mijn deo heen. 
Ik schreef vorige week een persoonlijke column die ik een paar dagen voor Moederdag plaatste. Een column waar ik al een paar weken tegenaan hikte. Omdat ik wist dat de vraag zou komen. Ik schreef, schrapte, herschreef en plaatste uiteindelijk dat wat ik écht wilde zegen. Drukte met mijn ogen dicht op “post” en plaatste hem op Facebook, Instagram én Linkedin en ging daarna dwars door mijn deo heen. Zo eng vond ik het om zo eerlijk te zijn en me kwetsbaar op te stellen. 
Maar toen gebeurde er iets. Er kwam beweging. Moeders werden gebeld, liefdesverklaringen verschenen online, mensen vertelden over het verlies dat zij voelden en werden gesteund door mensen die ze niet kenden. En dat allemaal doordat ik mezelf had laten zien. Omdat ik eerlijk vertelde wat ik vond en dacht. En ik leerde hier iets dat ik jullie zelf in mijn column had verteld. Geven is het grootste krijgen. Altijd.
#spannend #opgelucht #positivevibes 
Wil je de hele column lezen? #linkinbio👆 
Liefs,
Elma Dat je niet kunt kiezen tussen een hapje nemen of nog een keer uitleggen wat een tafel eigenlijk is:-) Fijn weekend allemaal!
#momlife #kids #weekend Ja! Ik vind écht dat het soms te snel gaat, dat groot worden. Maar bij groot worden horen ook geweldige eerste keren. Zoals onze eerste echte skatetocht gisteren. Met een briljante coach van 4 op de fiets erbij. En dat je je kind dan hoort lachen als hij vaart maakt.. Love it!
tags
No tags yet

info
shared on
views
7
posted using
direct link
embed