When you're ready for your meeting and realize you still have that "awesome" Bollo the bear stickertattoo on your arm. (Here mom, we have a really cool gift for you..)
Ok Bollo. Here we go! Let's do this. πŸ˜‚ #momlife #momboss #funny
14 Sep 2018 15:34

When you're ready for your meeting and realize you still have that "awesome" Bollo the bear stickertattoo on your arm. (Here mom, we have a really cool gift for you..)
Ok Bollo. Here we go! Let's do this. πŸ˜‚ #momlife #momboss #funny 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Ik ben er dol op. Mensen met liefde voor hun vak. En tradities die daardoor ontstaan. Zo gaan wij elk jaar voordat school weer begint de perfecte rugzak kopen. En er is voor ons maar één adresje waar we dat willen doen. De tassenkraam op de zaterdagse markt in Delft. Daar staat namelijk dé man die de ernst van deze keuze begrijpt. Die niet alleen in overleg gaat met mijn mannen, maar ook uitgebreid de tijd neemt om alle tassen aan ze te laten zien. Die meedenkt of er visjes op moeten staan of dat het dit jaar toch de stoerdere variant met dinos moet worden. Ik kijk en geniet. Ik hou van de oprechte aandacht die hij heeft voor zijn klanten, hoe klein ze ook zijn. Vind het geweldig dat hij de tassen even weghangt, zodat wij na kunnen denken en overleggen terwijl we kibbeling eten bij de viskraam. En dat hij, als we terugkomen heel serieus aan ze vraagt of ze de juiste keuze hebben gemaakt of dat ze tóch nog even verder willen kijken. Voor mij is hij het levende bewijs dat online shoppen echt heel handig is, maar dat mensen met echte liefde toch echt iets doen dat grote warenhuizen niet kunnen. In dit geval is het zorgen voor een fijne zaterdag voor ons en een rugzak met inhoud. 
Liefs,
Elma
ps: Heb jij ook zo’n fijn adresje dat je wilt delen? Deel je dat dan door een reactie hieronder? Want hoe meer we dit soort adresjes delen, hoe leuker het wordt.. When you're ready for your meeting and realize you still have that "awesome" Bollo the bear stickertattoo on your arm. (Here mom, we have a really cool gift for you..)
Ok Bollo. Here we go! Let's do this. πŸ˜‚ #momlife #momboss #funny When you love your brother & are very happy to see him again! πŸ’•
#brother #love #visit
tags
No tags yet

info
shared on
views
2
posted using
direct link
embed