🌟 WINACTIE: WIN EEN QUIZ NAAR KEUZE! 🌟 
Steeds vaker zien we de mooiste verhalen en foto's van onze boeken, spellen en quizzen online. 🎁Worden we superblij van. En we zouden graag nog veel meer mooie plaatjes willen zien! πŸ“· Daarom verloten wij een quiz naar keuze aan degene die de mooiste foto post waar een Elma van Vliet boek of quiz op te zien is. ✨ Tag @elmavanvliet hierin, gebruik de hashtag #Elmavanvlietwinactie en wie weet ontvang jij binnenkort jouw favoriete quiz naar keuze. #️⃣ De gelukkige winnaar wordt 19 december bekend gemaakt! πŸŽ‰ #elmavanvliet #winactie #win
12 Dec 2018 08:35

🌟 WINACTIE: WIN EEN QUIZ NAAR KEUZE! 🌟
Steeds vaker zien we de mooiste verhalen en foto's van onze boeken, spellen en quizzen online. 🎁Worden we superblij van. En we zouden graag nog veel meer mooie plaatjes willen zien! πŸ“· Daarom verloten wij een quiz naar keuze aan degene die de mooiste foto post waar een Elma van Vliet boek of quiz op te zien is. ✨ Tag hierin, gebruik de hashtag #Elmavanvlietwinactie en wie weet ontvang jij binnenkort jouw favoriete quiz naar keuze. #️⃣ De gelukkige winnaar wordt 19 december bekend gemaakt! πŸŽ‰ #elmavanvliet #winactie #win 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
🌟 Een ode aan alle werkende moeder (en vaders) 🌟
Vorige week belde ik mijn Duitse redacteur, Ilka Heinemann. Die nam de telefoon op in een garage omdat haar auto stuk was. Aangezien de monteur bezig was, hadden we maar 5 minuten om onze lange lijst met "things to do" door te lopen. En toen we haastig alle punten aftikten, schoten we in de lach. Story of our lives zeiden we tegen elkaar.

Het is soms verdraaid lastig om een werkende moeder (of vader) te zijn. Je dagen beginnen soms extreem vroeg, er moeten thuis 1001 en dingen geregeld worden, kinderen worden ziek, school heeft vrije dagen en ondertussen lopen de deadlines door. Het voelt vaak alsof je nooit genoeg tijd hebt om het allemaal voor elkaar te krijgen. Als ik naar mezelf kijk, dan heb ik de afgelopen jaren vaak zat s’ avonds of s’ nachts gewerkt, sprintjes getrokken naar treinen om op tijd bij de opvang te zijn. En ja, ook ik heb mijn kids voor de TV gezet als er een deadline was die ik moest halen.

En ik ben niet de enige. Vorige week was het Ilka bij de garage, maar ik weet dat er heel veel moeders en vaders zijn die inloggen op de vreemdste momenten, staan te bellen in de speeltuin, achter hun bureau een broodje naar binnen proppen en soms ook niet weten hoe ze het allemaal moeten regelen. Die hun best doen, maar zich soms rot voelen omdat ze het idee hebben het allemaal niet goed genoeg te doen.

Daarom is dit stukje een ode aan jullie! Jullie doen het geweldig. Onthoud dat je best doen soms gewoon goed genoeg is en dat perfectie niet bestaat. En dat het ook is zoals ze zeggen:  Sometimes you win, sometimes you lose. Morgen is er weer een nieuwe dag. Oh en vergeet ook niet dat je je kinderen een goed voorbeeld geeft. Dat het in het leven allemaal niet vanzelf gaat en dat je soms gewoon keihard moet werken. 
En als je vandaag een slechte dag hebt, dan hoop ik dat je na het lezen van dit bericht weer een glimlach hebt. Je bent niet alleen. En het is maar een dag. Morgen weer verder. 
Liefs,
Elma ✨

Ps; 🌟 WINACTIE: WIN EEN QUIZ NAAR KEUZE! 🌟 
Steeds vaker zien we de mooiste verhalen en foto's van onze boeken, spellen en quizzen online. 🎁Worden we superblij van. En we zouden graag nog veel meer mooie plaatjes willen zien! πŸ“· Daarom verloten wij een quiz naar keuze aan degene die de mooiste foto post waar een Elma van Vliet boek of quiz op te zien is. ✨ Tag @elmavanvliet hierin, gebruik de hashtag #Elmavanvlietwinactie en wie weet ontvang jij binnenkort jouw favoriete quiz naar keuze. #️⃣ De gelukkige winnaar wordt 19 december bekend gemaakt! πŸŽ‰ #elmavanvliet #winactie #win Hoe tof is dat? πŸ™ŒπŸ» Er is een heuse Elma van Vliet molen voor alle boeken, spellen en quizzen. πŸŽ‰ Ze staan al in veel boekhandels in Duitsland, maar we hebben er nu ook één in Nederland. 🎊 De eerste! Hij stond als eerste bij  Paagman in Delft, maar is net verhuisd naar boekhandel Stumpel. En natuurlijk breng je dan even een bloemetje naar de leukste boekhandel van Delft om ze te bedanken. πŸ’ Heb jij 'm al zien shinen? πŸ“š #elmavanvliet #trots #delft
tags
No tags yet

info
shared on
views
10
posted using
direct link
embed