Turn off and tune in... dit was mijn geluksmomentje van de dag☺️
17 Feb 2018 18:09

Turn off and tune in... dit was mijn geluksmomentje van de dag☺️ 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
🤰🏼Van 9 weken naar 20 weken zwanger...er zijn een hele hoop gekke weetjes en kwaaltjes op me af gekomen die ik van te voren niet had kunnen bedenken en die deel ik in mijn nieuwste video, de link staat in mijn bio✨ Met dank aan de leuke bijdrage van kersverse mama’s @celineprins @mariekevanmeijeren3 en @daphnehernandez .
.
.

#zwanger #9weken #20weken #zwangerschap #baby #mamainspe Turn off and tune in... dit was mijn geluksmomentje van de dag☺️ 💦Bij ons komt er sinds kort gefilterd en bruisend water direct uit de kraan. Handig voor wanneer je nog meer let op wat je eet en drinkt wanneer je zwanger bent. 🍋”Waarom gefilterd water?" hoor ik je denken. Hoewel we in Nederland erg schoon drinkwater hebben, zitten er toch stoffen in die schadelijk kunnen zijn zoals (teveel) kalk, maar ook lood en koper dat achterblijft vanuit oude leidingen. Dan hebben we ook nog alle reststoffen van medicijnen en ook microscopische deeltjes plastic. Allemaal zaken die ik - helemaal nu ik zwanger ben - juist niet in mijn lichaam wil. Daarom hebben we nu een Blue Home kraan van @Grohenl.
🍸Mooi voordeel is dat je met dat bruisende water hele goede non-alcoholische cocktails kan maken. Nu ik alleen nog maar kan ruiken aan een heerlijke mojioto ben ik op zoek gegaan naar cocktailrecepten zonder alchohol. Leuk als je tijdens een feestje ook iets gezelligs in je glas wilt. 
Check mijn 5 recepten voor cocktails zonder alcohol op SannyzoektGeluk.nl of via de link in mijn bio.
#Sannycollab #GroheBlueHome #zwanger #alcoholvrij #preggo #cocktailrecept #bubbelsuitdekraan
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed