Goodmorning sunshine! Onderbroken nachten maken niks uit als je dit koppie naar je ziet lachen. Ze is zo’n gezellige kletserd!
22 Oct 2018 10:36

Goodmorning sunshine! Onderbroken nachten maken niks uit als je dit koppie naar je ziet lachen. Ze is zo’n gezellige kletserd! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
Goedemorgen lieve mensen! Ben gister weer eens een avondje op stap gegaan(ADE), ondanks de nachtvoedingen zijn wij alweer druk met liedjes zingen en vlogs kijken! Die van mij staat ook weer online, ik kon met dit gare hoofd alleen geen titel verzinnen🤣 #needezefotoisnietvandaag Goodmorning sunshine! Onderbroken nachten maken niks uit als je dit koppie naar je ziet lachen. Ze is zo’n gezellige kletserd! De liefde is een complex gebeuren. Maar deze week drong ineens tot me door dat het zo simpel is. Het gaat om geven. Geven zonder daar iets voor terug te verwachten. Natuurlijk moet een relatie in balans zijn. Maar als je geeft en onbewust verwacht dat er iets voor terug komt dan klopt het al niet meer. Dan leg je dingen op de weegschaal. En dat is niet wat liefde is.
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed