In de mooiste botanische tuin van heel Afrika met uitzicht op de Tafelberg naar een concert van @si_bonobo met mijn grote liefde en twee lieve vrienden🙏🏻 Dit weekend kon niet mooier beginnen! Gaan jullie nog iets leuks doen?
8 Feb 2019 18:10

In de mooiste botanische tuin van heel Afrika met uitzicht op de Tafelberg naar een concert van met mijn grote liefde en twee lieve vrienden🙏🏻 Dit weekend kon niet mooier beginnen! Gaan jullie nog iets leuks doen? 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
3 minuten ochtend meditatie lukt net tussen haar gekwebbel door. Ik ben vaak zo druk met haar behoeftes dat Jorg af en toe aan me vraagt “Hoe gaat het met Sanny?” Dat helpt me om ook aan mezelf te blijven denken en aan het kindje jn mijn buik. Ik ben vandaag op de helft! 🤗 Gelukkig zagen we gister tijdens de echo dat alles super goed gaat en helemaal gezond is🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #babyfabriek #ochtendmeditatie In de mooiste botanische tuin van heel Afrika met uitzicht op de Tafelberg naar een concert van @si_bonobo met mijn grote liefde en twee lieve vrienden🙏🏻 Dit weekend kon niet mooier beginnen! Gaan jullie nog iets leuks doen? Dat je random over straat loopt en dan ineens terecht komt in een soort Insta heaven. Halleluja voor dit soort hotels🙌🏻 Mijn inner Barbie girl gaat heel lekker op al dit roze, en het eten was ook nog om te smullen. Ik laat jullie natuurlijk wel even meegenieten dus swipe vooral een end naar rechts. Dan dans ik nog even verder hier in wonderland...💖#roze #hortensia #pinkhotel #SannyisGelukkig #instaheaven
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed