Vanavond de laatste aflevering van dit seizoen @grenzeloos.verliefd We bezoeken Marisse, die in het vorige seizoen als tweede vrouw van haar man Seedy naar Gambia vertrok. En we zijn in Tanzania. Om 21:30u op @net5nl 
Vanavond de laatste van dit seizoen dus, maar in het najaar zijn we terug met @grenzeloos.verliefd !
op pad met Bob.
foto: @annavandenbogert
Dit is @jeremyreijnders Hij mag zichzelf op dit moment officieel de nummer 1 Crossfit atleet van Nederland noemen. Een topsporter in hart en nieren. En een enthousiaste ambassadeur voor ‘plantbased living’. Nog steeds krijgt hij wel eens de vraag hoe hij aan zijn proteïne komt als hij geen dierlijke producten eet. En of je dan wel topsport kan bedrijven. Op zijn profiel vind je daar allerlei antwoorden op. Verbaal én visueel. Een inspirerende atleet. 
Jeremy en de rest van het @vondelgym Crossfit team (team Punt Uit) hebben zich in de afgelopen vijf weken gekwalificeerd voor de Regionals. De Europese Kampioenschappen in Berlijn. Daar zijn we ontzettend trots op. Gefeliciteerd Jeremy én team Punt Uit! En dank aan onze partners: @fitaideurope @reeboknl @goprimalbenelux en @eleikosport
🍦🍭🍰🍪
🍪🍦🍭🍰
Preachin’. Over @gymmagazinenl en de drie bouwstenen voor een gezond leven; voeding, beweging en slaap. Altijd leuk om te doen.
foto: @alfie.photos
Kees & Moos
Zometeen op @net5nl Een nieuwe aflevering van @grenzeloos.verliefd Onder meer in India en Egypte. 21:30u @net5nl
Zometeen op @net5nl Een nieuwe aflevering van @grenzeloos.verliefd Onder meer in India en Egypte. 21:30u @net5nl
De nieuwe @gymmagazinenl ligt nu in de winkel. Voor vrouwen en mannen die van trainen houden. Met tips, inzichten, schema’s, recepten, achtergrondverhalen, portretten en heel veel sport! 
Ook te bestellen via de link in mijn bio.
Een nieuwe week. Begin eraan vol enthousiasme. Maak er wat moois van, lieve mensen!
Op de cover van @menshealthnl Altijd een eer voor een krachtsporter. Het is mijn vierde keer. Ik ben 44. In het interview blik ik terug op 30 jaar krachttraining. Ik vertel hoe mijn eigen visie op gezondheid over de jaren ontwikkeld, en gevormd is. En mijn nieuwe boek, FIT, wordt alvast aangekondigd. Er is maar weinig leuker dan je werk maken van dingen die je heel graag doet. Sinds het oprichten van @vondelgym komt alles zo mooi samen, wat dat betreft. De boeken, events, columns, gyms en een deel van mijn televisiewerk... allemaal over sport en gezondheid. Heerlijk is dat. Het is een mooie tijd.

foto: Stef Nagel
styling: @brigittekramerstyling
dit deed @kjeldnuis na de uitzending van @rtlboulevard toen we het nog even over trainen (box jumps) hadden....
Throwback hairday.
foto: @nandahagenaars
Dit wordt mooi. Drie dagen lang allerlei trainingen uitproberen, lezingen bijwonen, kennis en inspiratie opdoen... en heel lekker eten! Het is bijna uitverkocht, dus wees snel als je erbij wil zijn. Meer info via de link in mijn bio. Hoop je daar deze zomer te zien! @healthyfest 8-10 juni.
Team trouble.
F. Starik is overleden. Een goede dichter en een fijne man. Hij schreef bundels vol mooie gedichten. Als je ze op wil zoeken adviseer ik “Songloed” en “Staat”. Of als je liever romans leest, moet je “Moeder doen” proberen. Een heel mooi boek over het zorgen voor een zieke moeder. 
Frank schreef veel, en vol overgave. Hij maakte ook kunst en muziek. Als hij voorlas was dat met bravoure. Maar zijn teksten zijn juist kwetsbaar, met oog voor details, mensen en gebeurtenissen die veel van ons over hoofd zien. 
Hij begon De eenzame uitvaart, een schitterend initiatief waarbij dichters schreven over het leven van mensen die stierven, zonder familie of vrienden. De dichters lazen voor op de begrafenissen van die mensen. Meestal zonder publiek. Afgelopen 14 maart las F. Starik zelf nog voor op zo’n eenzame uitvaart. Het gedicht heb ik hier geplaatst. Het is niet zijn mooiste werk, maar er staan hele fraaie zinnen in. En het einde raakt zo hard nu Frank zelf dood is. 
Via de link in mijn profiel kom je op de site van De eenzame uitvaart, met jaren aan gedichten, vaak van de beste dichters die we hebben, of hadden. Odes aan eenzame levens. F. Starik was niet eenzaam. Hij laat een partner achter en een zoon. En een prachtig oeuvre. Ik hoop echt dat je zijn werk opzoekt, leest en hem net als ik in je hart sluit. Die mooie Frank. Die zelf een hart had dat hem in de steek liet.
Bij @rtlboulevard over Slaap. Een thema waar ik echt dol op ben. Er zijn drie bouwstenen voor een gezond leven; beweging, voeding én slaap. Over beweging en voeding weten we veel. Maar op het gebied van slaap is nog veel winst te behalen. Bij toonaangevende gyms in Amerika en Engeland worden trainers opgeleid om naast beweging en voeding ook te coachen naar een betere nachtrust. 
Voor de meeste van ons geldt dat we overdag meer uren zitten, dan dat we ‘s nachts uren slapen. Meer bewegen is een belangrijke stap om die verhouding te verbeteren. Maar beter slapen, zorgen dat je aan die 7 tot 9 uur per nacht komt, is minstens even belangrijk. Tien ‘life hacks’ die voor mijzelf goed werken, waar jij misschien ook iets aan hebt...
1. Hou een vast ritme aan. Elke avond op dezelfde tijd naar bed, en ‘s ochtends op dezelfde tijd opstaan.
2. Hou een dag-nacht ritme aan. De dag is voor werken, de nacht voor slapen. Dus niet ‘s avonds nog je mail verwerken of om een andere reden achter de laptop kruipen.
3. Een uur voordat je gaat slapen stoppen met alle schermen. Geen telefoon, geen laptop, geen tv. Allereerst om te zorgen dat je al dat licht zo laat niet meer ziet, maar ook om nieuwe prikkels en gedachten te vermijden.
4. Maak voordat je gaat slapen een lijstje met dingen die je de volgende dag wil/moet doen. Met pen en papier. Zo is het uit je hoofd, en voorkom je dat je ‘s nachts gaat liggen malen.
5. Dim je lichten na het eten. Zorg dat je brein goed doorheeft dat het avond is. Fel licht geeft een dag signaal.
6. Hou je slaapkamer koud. Tussen de 16 en 18 graden is ideaal. Slaap reguleert je lichaamstemperatuur. Een warme ruimte geeft je het signaal dat de dag nog doorgaat.
7. Matig je koffie consumptie. 
8. Tel je ademhaling om (weer) in slaap te komen. Daar word je kalm van, en je gedachten dwalen niet af (is het moderne alternatief op schaapjes tellen).
9. Nooit snoozen. Die fragmentatie slaap zorgt voor een haperend begin van je dag en een vermoeid gevoel. 
10. Investe
wetsuit. Voor het aprilnummer van @menshealthnl door Stef Nagel.
Styling: @brigittekramerstyling
Kijk, dit is wat ze bedoelen als er ‘High Intensity’ achter een workout staat....
De nieuwe @gymmagazinenl komt eraan! Een tijdschrift voor vrouwen én mannen over alles dat zich afspeelt in en rond de sportschool. Ik maak het mijn broer @klaasboom zus @marije.boomsma uitgever @losseveter en een heleboel bevriende fotografen en tekstschrijvers. Het blad staat vol portretten met sporters, tips over trainen en voeding, achtergronden over allerlei vormen van sport, boeken, instagram tips, playlists voor bij het trainen, schema’s... informatie én inspiratie voor gymrats! Met onder heel veel meer @maritbouwmeester @ricoverhoeven @ladyhammer_official @timorworld @berrydemey @unscaredcrossfit @nienkevanoverveld @richarddeleth & @jeremyreijnders 
Het blad komt 28 maart uit. Maar je kunt jouw @gymmagazinenl nu alvast bestellen via de link in mijn bio.

De foto hiernaast van @timorworld werd voor GYM gemaakt door @shotsofexpression @nigel_vanderhorst
Hele middag aan het strand geweest vandaag. Schieten met @milangino voor de @wendyonlinenl Tikkeltje koud, maar toch een heerlijke eerste stranddag dit seizoen.
Fijne maandag, lieve mensen. Nieuwe kansen, schone lei. Maak er een mooie week van!
Squad.

« 1 ... 3 4 5 ... 77 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

 • friends:

  0

 • followers:

  60

 • total posts:

  1837


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »