Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Verzamel mensen om je heen die je uitdagen. Maak er wat moois van, lieve mensen!
Mozes, wanneer iemand het speelgoed van zijn zus probeert af te pakken.
Voor @huttenkwark maak ik een serie korte ontbijtinterviews. Op mijn IGtv, en een iets langere versie op @net5nl 
Steeds met mensen die wel een #stevigontbijt kunnen gebruiken, omdat ze aan een bijzondere dag beginnen. De eerste aflevering staat nu in mijn IGtv. Met Lienke de Jong, @deargoodmorning , die elke dag om 7u traint. Waarom eigenlijk? En wat zijn haar afwegingen bij het plaatsen van een dagelijkse foto op instagram? Na het gesprek maakte Lienke gehakt van mij bij een survivalrun. Daar zijn helaas beelden van. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. #kommaaropmetdiedag
Leuk om dit weekend te proberen!

via @fanny_josefine
in de speeltuin. Voor @reeboknl door @cavideo 🤸🏼‍♂️💕
🍉
Dit was een mooie ervaring, zeg! 24 uur lang trainen, leren, luisteren, mediteren, dansen, klimmen, stretchen.... ons #24hoursbemorehuman event met @reeboknl en @vondelgym voelde toch ook een beetje als een sportfeestje voor de aankondiging van onze nieuwe gym; Vondelgym-Zuid. Op de website van @vondelgym kun je alvast inschrijven. Vanaf midden november open!
Als we lachen zitten onze ogen altijd dicht, waarschuwde mijn zusje @marije.boomsma de fotograaf nog. Te laat.

foto: @gertroersma
We zijn vandaag drie jaar getrouwd, Romy en ik. Zo blij met haar, en met wat er in ons leven gebeurde sinds we samen zijn.
Leuk nieuws! Er komt een derde @vondelgym In november openen we de deuren van Vondelgym-Zuid, in Amsterdam. 
Toen we iets meer dan drie jaar geleden de eerste gym openden had ik nooit durven dromen dat zoveel mensen zouden waarderen wat we doen. Dat we met wachtlijsten zouden moeten werken voor onze gyms. Maar dat was nu wel een voorwaarde, voordat we weer een nieuwe gym begonnen. Dat de tweede ook echt solide stond voordat er aan een derde gedacht werd. En natuurlijk dromen mijn partners en ik nu wel eens verder. Voorzichtig. Maar we hebben geen haast. Eerst deze mooie nieuwe uitdaging, in Amsterdam-Zuid, tussen de bedrijven. Spannend weer, en tegelijkertijd heb ik er ontzettend veel zin in.
Ik heb deze video minuten lang herhaald om die eerste stap te bestuderen. Kijk nou! Ongelooflijk.
Mozes 🐵
zo vind ik een training het mooist. Als er hard gewerkt wordt, maar ook gelachen kan worden. Als er nieuwe dingen worden geleerd, en aandacht is voor zwakke punten. En dat je er dan uiteindelijk op een lekkere manier af ligt. Thanks @yoeripegel for cooking up the workout for my friends and me.
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Blijf proberen wat je jezelf hebt voorgenomen. Maak er een mooie week van, lieve mensen! 
Video: @fanny_josefine
man, wat kan hij eten. Mozes the Moose, binnenkort.
In de @wendyonlinenl over trainen op vakantie. Met tips om in beweging te blijven, juist ook in die andere omgeving. Vanaf morgen in uw kiosk. 🤸🏼‍♂️🌞 foto: @milangino
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Wees trots op je eelt en je littekens. Letterlijk, maar vooral ook figuurlijk. Maak er een mooie dag van, lieve mensen!
Werken in sportkleding, live voor @rtlboulevard vanaf een zonovergoten @healthyfest Wat een heerlijke dag!
Volgende week eerste pushups, denk ik.
Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag ben ik op @healthyfest Elke dag een paar bodyweight circuittrainingen geven met mijn @vondelgym collega’s, FIT signeren (het boek is daar te koop, maar als je er al eentje hebt signeer ik die natuurlijk ook met alle liefde). Ik interview allerlei leuke mensen in de Breakfast Club, en doe verslag voor @rtlboulevard Hoop jullie daar te zien! En ik beloof je dat ik die ketting thuis laat.

foto: @shotsofexpression voor @reeboknl
Een nieuwe week. Laat je niet tegenhouden door de dingen die het moeilijk voor je maken, kijk vooral naar wat je wél kunt doen. Maak er wat moois van, lieve mensen!
Yeah buddy!
Volg nooit meer een dieet. Laten we daarmee beginnen. Als het op gezondheid aankomt, lijken we meer nog dan anders op zoek naar shortcuts. We willen een zo groot mogelijke verandering in zo weinig mogelijk tijd. Meestal aangejaagd door een naderende zomer of het begin van een nieuw jaar. Zo’n dieet kan dan ook best even het gewenste resultaat hebben hoor, maar uiteindelijk is de verandering zelden van lange duur. Bovendien zijn er zoveel verschillende theorieën over voeding dat we door de bomen het bos niet meer zien, voordat je het weet loop je elk seizoen achter een nieuwe theorie aan. Liever zorgen dat de basis goed is. Dus wie gezonder wil leven, moet zorgen dat er in haar of zijn leven meer gezonde gewoontes ontstaan. Een reeks goede keuzes die opgenomen worden in de dagelijkse routines. Een paar tips:

1. Neem een handje noten voordat je boodschappen doet. Met een gevulde maag neem je minder snel ongezonde beslissingen.
2. Kies een paar vaste groenten en vruchten die je altijd meeneemt op je boodschappenlijstje. Leg ze thuis in het zicht, en niet in die schuifla van je ijskast, of verstopt in een kastje.
3. Eet de regenboog aan verse producten. Al die gekleurde groenten en vruchten hebben eigen voedingsstoffen.
4. Neem de tijd om te proeven, en onthou dat het eten niet op hoeft.
5. Schep op in de keuken. Zet je pannen niet op tafel.
6. Eet met aandacht. Eten voor de televisie zorgt er al snel voor dat je gedachteloos schrokt.
7. Schrap niet zomaar koolhydraten, gluten, vlees of andere producten uit je voeding zonder te weten wat je dan aan voedingsstoffen moet compenseren.
8. Vraag in restaurants of ze het brood weglaten als je een salade bestelt

Wees niet te streng voor jezelf. Als je basis goed is, is het veel minder erg als je zo nu en dan ongezonde dingen eet of drinkt. (dit is een Klein stukje uit het hoofdstuk over voeding in mijn boek FIT)

foto: @anneclairedebreij
Mijn crew. 
Voor @mothermusemag door: @latoyavandermeeren

« 1 ... 3 4 5 ... 80 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    71

  • total posts:

    1918


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »