Dit weekend in @volkskrantmagazine over mijn nieuwe boek, Fit, waarin ik tips geef om beter te slapen, gezonder te eten en meer tijd te vinden voor beweging, maar uiteraard niet verklap hoe ik een watermeloen op mijn hoofd balanceerde tijdens deze shoot.

foto: @anneclairedebreij 
visagie: @maaike_beijer
staredown
Misschien is het de dansende zwabber van haar op haar hoofd, maar zodra Bobby in de buurt is, begint Mozes te schaterlachen.
Vanmiddag van de drukpers gerold. En wat ben ik ontzettend blij met het omslag dat @emielsteenhuizen ontwierp. Trots!
Volgende week komt FIT uit, mijn nieuwe boek. Over slaap, voeding en beweging. En hoe je die drie dingen met kleine, haalbare aanpassingen in je dagelijks leven kunt verbeteren. 
In plaats van een boekpresentatie geef ik 18 mei een training voor 30 genodigden. Daar kun je bij zijn. Tag degene aan wie jij FIT wil geven, en leg uit waarom. We zoeken de leukste, of mooiste motivaties eruit en sturen je een uitnodiging. Alle aanwezigen krijgen een gesigneerd exemplaar van FIT.

Een paar details:
- 18 mei 13u @vondelgym - voor vrouwen én mannen
- voor gevorderden én beginners
- meer info volgt bij de uitnodiging 
Mocht je er de 18e niet bij kunnen zijn, dan kun je FIT nu alvast bestellen via de link in mijn bio, en heb je het boek nog vóór die 18e mei in huis.
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Spring erin met enthousiasme, wees niet bang om te falen. Maak er wat moois van, lieve mensen!
💕
Mijn pake. Verzetsstrijder. Doodgeschoten door de bezetter. Gevallen in de strijd voor onze vrijheid. Op 4 mei denk ik aan hem, en aan de vraag of ik bereid zou zijn mijn leven te geven voor het welzijn, de vrijheid of bescherming van een ander, een onbekende. Of welke groep onze bescherming nodig heeft in deze tijd. Een tijd van opnieuw opvlammend antisemitisme, maar ook van discriminatie tegenover Islamitische Nederlanders of het harde geluid over vluchtelingen. Ik denk dat de generatie van mijn grootvader ons een sterk voorbeeld gaf. We leven in een prachtig land, in vrijheid. Zorg dat iedereen zich dan ook vrij en veilig voelt. Welkom en gelijkwaardig. Durf het belang van een ander boven je eigen belang te plaatsen. Gebruik die twee minuten vanavond maar eens om over deze dingen na te denken.
Inspiratie voor je weekend!
Voor @linda door @cornelietollens
Met Room in de @linda_meiden Over hoe we gedoe oplossen thuis, ons verschillende karakter in het openbaar, en vormen van jaloezie (in mijn geval toch wel het meest op het fenomeen borstvoeding). Fotograaf: @cornelietollens
Stylist: @famkemesman_fafstyling
Visagie: @carlossaidel & @charlotteniketic
Beeld: @karenschoolland
Dit is mooi zeg. Over de energie die een team een stad kan geven. In Philadelphia, een stad die het economisch en sociaal zwaar heeft gehad, werd eerst de Superbowl gewonnen, en nu doen de Sixers, het basketbalteam het fantastisch. Philly natives als @kevinhart4real @meekmill en @willsmith dragen enorm bij aan de positieve sfeer rond die teams, en de kracht van zo’n stad.
Een nieuwe week! De mogelijkheid om opnieuw te beginnen aan iets dat eerder niet lukte. Maak er wat moois van, lieve mensen!

video via @remcopardoel
Toen @mommyproof.tv op bezoek kwam om met mij te praten over het vaderschap was ik het eerste half uur nog bezig speelgoed op te ruimen, en het tweede half uur @romyboomsma & de kinderen te helpen de deur uit te komen. In de overige minuten verstoorde één van onze katten voortdurend de opnamen, maar hebben we het onder meer over de rolverdeling thuis, het verschil tussen één en twee kinderen hebben, en de nobele kunst van het luiers verschonen. Jawel, al deze dingen en meer te zien via de link in mijn stories. Of via @mommyproof.tv
In de nieuwe @wendyonlinenl mijn column over de invloed van social media op trainen. En vooral ook hoe je bijvoorbeeld Instagram óók heel goed positief kunt gebruiken, als bron van inspiratie en motivatie. 
foto: @milangino
mijn koningin is jarig vandaag.
In de gesprekken over 10 jaar @lhomo werd ik veel gevraagd naar mijn relatie met de EO, de omroep die mij een paar maanden schorste van tv en radio na de covershoot voor het blad. Gisteravond bij @rtllatenight gebeurde dat weer, en toen heb ik het maar gewoon gezegd; ik ga weer samenwerken met de omroep die ik in 2009 verliet. Niet na die schorsing, pas later nadat een nieuw programma, Loopt een man over het water, werd terug getrokken. Een programma waarin cabaretiers carte blanche zouden krijgen om een set te schrijven over geloof. En bij spot, kritiek of blasfemie zouden we dan het gesprek aan gaan over vrijheid van meningsuiting, kwetsen, de rol van geloof in onze samenleving, persoonlijke interpretatie over en weer. Een klein deel van de EO achterban reageerde verontwaardigd. Er kwamen opzeggingen, nog voordat het programma op tv kwam. De omroep trok het terug. En ik vond dat ik daarna niet meer creatief vrij en scherp bij de EO kon werken. In goed overleg vertrok ik naar de KRO. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder. De EO maakt mooie, relevante programma’s over thema’s die destijds nog vermeden werden. De tijd is dus rijp om dat soort programma’s samen te gaan maken. In aanvulling op mijn werk bij andere zenders. Ik vond het een mooi moment om dat gisteren, toen het over mijn schorsing ging, te kunnen aankondigen.
Fun! 
via: @fanny_josefine
Dit zijn de foto’s die tien jaar geleden werden gemaakt voor @lhomo Ik zocht bij mijn toenmalige omroep, de EO, al een tijdje naar een format of andere mogelijkheid om iets te doen met de spanning tussen geloof en homoseksualiteit. Toen de makers van @linda mij vroegen of ik mee wilde werken aan dit nieuwe blad, zei ik meteen ja. Bij de foto’s zou een interview komen waarin ik uitleg dat geloof en homoseksualiteit wel degelijk samen gaan. Dat ik in een god geloof die geen onderscheid maakt tussen mensen, maar van iedereen houdt, precies zoals zij of hij is. Omdat we bij de omroep hadden afgesproken grote media uitingen altijd eerst te overleggen, werd ik nog voor het blad uitkwam geschorst. Een paar maanden niet op tv, niet op de radio, geen interviews. En hoewel dat dus echt bij mijn eigen beslissing begon, was dat toch ook het begin van mijn vertrek bij de EO, waar ik met veel plezier had gewerkt. Die gebeurtenis en de media hetze er omheen zijn bepalend geweest voor mijn tv carrière. Bij de KRO maakte ik in de jaren daarna seizoenen van Uit de Kast, Hij is een zij, Flikker op en andere series en uitzendingen over gender en seksualiteit. De kern is altijd weer een moment dat iemand zelf beslist het roer om te gooien, zichzelf te zijn, open en vrij. Televisie over dat soort momenten, die thema’s, maak ik het allerliefst. Ze gaan over de tijd, en over hoe wij omgaan met mensen die een ander pad kiezen dan wijzelf. 
Ik ben de @lhomo dus dankbaar. Maar de EO ook. Daar maken ze inmiddels ook sterke programma’s over deze onderwerpen. En onder hun vaandel is dat direct spannend. En relevant. Het is een mooie club, waar ik veel aan te danken heb.

Het 10-jarig jubileumnummer van @lhomo wordt morgen gepresenteerd.

fotografie: @demarcdegroot 
Styling: @mrvanheel 
Visagie: @benjaminpuckey
Kijk onze Sven eens even een mooi parcours afleggen op z’n handen! 
#Repost @sven_verheul with @get_repost
・・・
To all @crossfitgames athletes. I challenge you to do this obstacle (hs walk course from the invitationals) backwards 😜@vondelgym @reeboknl @fitaideurope @goprimalbenelux @eleikosport #teampuntuit #regionalsbound #regionalsprep #handstand #handstandwalk
Een nieuwe week! Bij deze video moet dat eigenlijk in hoofdletters geschreven worden, met een handvol vraagtekens er achteraan. Maar goed... doe wat je doet met enthousiasme. En vergeet de humor niet. Maak er een mooie week van!
Kijk Bob, paradijsvogels in onze straat.
wie durft het aan?

via: @kaspersfocus
De jonge Michael Jordan had één indrukwekkend ferme handdruk. 
Op de foto voor @heldenmagazine Over de bewondering voor een superatleet. 
Beeld: Maurits Giesen.

« 1 ... 3 4 5 ... 79 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

 • friends:

  0

 • followers:

  66

 • total posts:

  1876


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »