Vanaf morgen is het werk van @demarcdegroot te zien bij @kahmann_gallery “Faces from the glossies”. Met onder heel veel meer deze foto, gemaakt voor de L’Homo. Ik heb over de jaren veel met Marc gewerkt. Voor bladen en campagnes. Maar uit al dat werk is deze foto voor mij het meest bijzonder, omdat hij mijn tv werk een nieuwe koers gaf. Er ontstond commotie omdat ik als hetero man, toen nog werkend voor de EO, in een tijdschrift met de naam L’Homo ging staan. Toen de storm (uiteraard in een glas water, maar zo ervaar je dat dan zelf niet) was gaan liggen, was ik gesterkt in mijn overtuiging programma’s te willen maken over diversiteit; homoseksualiteit, gender, cultuur. Series als Uit de Kast, Hij is een Zij, Flikker Op!, De roze Wildernis, Van Hagelslag naar Halal. Onderwerpen die over identiteit gaan, over hoe we met elkaar samenleven. Ik geniet daarvan. En ook om er de grenzen mee op te zoeken. Zoals met die shoot toen. Al was het eindresultaat een stuk braver dan de verwachtingen in de media destijds. Maar zo gaat dat met media discussies. 
Je kunt deze foto, en Marc’s andere werk vanaf morgen dus zien. Het werk van een goede fotograaf, een heel fijn mens en inmiddels een lieve vriend.
Een eigen gym, dat was de droom. Een sportschool met de sfeer van een vereniging. Alle dagen van het jaar open, geen verschil tussen de weekenden en de weekdagen. Crossfit, kickboksen, yoga, hardlopen, bootcamps en krachttraining.... alles in groepslessen, maar je moest het er ook allemaal alleen kunnen doen. En alles onder één dak, in dezelfde ruimte, zodat je de energie van de lessen overal voelt als je er traint. Met veel evenementen voor de leden, vers en gevarieerd eten, en goed opgeleide, leergierige trainers. Maatschappelijke projecten in de stad en op de scholen. Zo droomden mijn vrienden en ik verder in het jaar voordat we @vondelgym begonnen. Deze maand bestaan we drie jaar. Ben ontzettend trots op de gym, op de mensen die er werken. Die jaren vlogen voorbij. We bouwen door, en ik geniet er elke dag weer van om in de gym te zijn, nieuwe dingen te bedenken, met mensen te werken die ideeën hebben, enthousiast zijn. Dankbaar, voor deze mooie tijd. 
video: @tobiass_d
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Bekijk de dingen eens van een andere kant. Maak er wat moois van, lieve mensen! 
video: @brendakoolhaas
Dit tedere moment werd enkele seconden later ruw verstoord door de woorden ‘lopuh, lopuh, zelluf, zelluuuuuufffff!’
Beetje aan mijn eelt plukken tijdens het wachten op de set.
Foto: @brendandeclercq voor @wendyonlinenl 
Styling: @isisvaandrager
#tbt hoger haar, meer baard, minder kilo’s. 
foto: Stef Nagel voor @menshealthnl
Één van de leukste dingen aan trainen... je kunt elke oefening, iedere uitdaging steeds weer aanpassen, moeilijker maken, zwaarder, of combineren met iets anders. Zo blijf je ontwikkelen, en hou je het leuk!
Gelukkig nieuwjaar, lieve mensen. Dankbaar voor 2017, heel veel zin in 2018.
Wat een fantastische dagen, zo tussen kerst en nieuwjaar. Lekker veel thuis. En heel veel extra tijd met Bob, die het trouwens erg goed doet als grote zus. Toch gaven we haar vandaag maar een pop voor in die draagzak, in plaats van een pasgeboren broertje.
My main man Mozes!
Elke dag even de gym in. Juist nu. Als er veel op mij afkomt, als het druk is, is dat blok in de dag nog belangrijker dan anders. Er ontstaat ruimte om die vaste momenten heen, een ritme in de week. Het helpt ook geconcentreerd te blijven, de energie te hebben voor het leven dat ik leef, mijn hoofd even stil te zetten, geen pijntjes of mankementen te hebben. Heerlijk is het, elke dag weer.

foto: @iamsukru
We pakken de extra slaap waar we kunnen. Gebroken nachten zullen nooit wennen, maar man... wat is het leuk om nu ineens een gezin te zijn.
Zo, dhr. Mozes W. Boomsma is ingeschreven. Een burger van Amsterdam. Op het stadsdeelkantoor naast de Mozes en Aäron kerk.
Onze zoon is geboren. 
Mozes Wolf Boomsma. Gisteravond. Wat een vreugde!
Gezegende kerstdagen, lieve mensen. Ook als je het niet viert, heel veel liefs van de Boomsma’s hier!
Dit jaar zijn we voor het eerst alle dagen van het jaar open bij @vondelgym Eerste kerstdag, tweede kerstdag.... en op 1 januari gooien we onze locatie in Amsterdam-Oost, waar we meer ruimte hebben, zelfs gratis open voor iedereen die graag wil trainen, maar zelf lid is van een sportschool die dicht is op die dag. Dus mocht je nog een nieuwjaars uitje zoeken... wees welkom.

En fijne feestdagen alvast!
We gaan weer het theater in, mijn grote vriend @pvdhoogenband en ik. Sportcolleges deze keer. Op de dag dat de Winterspelen beginnen praten we met Olympische kampioenen over succes. Is het een keuze? Wat kunnen we van topsport leren over succes? Marianne Timmer doet mee, Yvonne van Gennip.... en Mart Smeets komt sportverhalen vertellen. Wees welkom op 9 februari in het @delamartheater Kaarten via link in bio!
Geen sneeuw, toch lekker spelen met de slee. 
video: @paulteravest
🖐🏼
Vanavond de laatste aflevering van dit seizoen @grenzeloos.verliefd Met Lonnie en Giacomo in Milaan. 21:30u @net5nl Alle 12 afleveringen van dit seizoen vind je terug op de site van Grenzeloos Verliefd (link in bio).
Hoofddeksel dinsdag.

foto: @iamsukru
Een nieuwe week, vol kansen. Zoek de samenwerking op, heb plezier! Maak er wat moois van, lieve mensen!
Rollin’ with bob.
🖐🏼👀 foto: @iamsukru

« 1 ... 6 7 8 ... 77 »

Last mentioned in:

All mentions »

Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

statistics

 • friends:

  0

 • followers:

  60

 • total posts:

  1837


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »