Hoera @dafne_schippers ! Wat een heerlijke sportzomer, joh. Eerst die kleine @maxverstappen1 , toen het wielrennen, Kiki Bertens en nu dat prachtige EK Atletiek, met @martina200m en onze golden girl. Tegen de tijd dat de Olympische Spelen beginnen zijn we misschien wel vergeten dat we er niet bij waren op het EK voetbal. Dank aan al die sporthelden!

Foto: @demarcdegroot voor @nlvogue 
Styling: @dimphydenotter 
Haar & Make-up: @irenaruben
9 Jul 2016 09:22

Hoera ! Wat een heerlijke sportzomer, joh. Eerst die kleine , toen het wielrennen, Kiki Bertens en nu dat prachtige EK Atletiek, met Churandy Martina en onze golden girl. Tegen de tijd dat de Olympische Spelen beginnen zijn we misschien wel vergeten dat we er niet bij waren op het EK voetbal. Dank aan al die sporthelden!

Foto: Marc de Groot voor
Styling:
Haar & Make-up:  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Casual friday. Hoera @dafne_schippers ! Wat een heerlijke sportzomer, joh. Eerst die kleine @maxverstappen1 , toen het wielrennen, Kiki Bertens en nu dat prachtige EK Atletiek, met @martina200m en onze golden girl. Tegen de tijd dat de Olympische Spelen beginnen zijn we misschien wel vergeten dat we er niet bij waren op het EK voetbal. Dank aan al die sporthelden!

Foto: @demarcdegroot voor @nlvogue 
Styling: @dimphydenotter 
Haar & Make-up: @irenaruben Nooit het gevoel durven hebben ooit zo goed te kunnen zijn... Serena Williams, 7x Wimbledon gewonnen. 22 grandslam titels. Wat is het toch mooi als grootheden vertellen over hun onzekerheid.
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed