Vandaag was ik op bezoek bij de lieve @emma.vd.linden Bijna 6 is ze, en maar 64cm groot. Maar vergis je niet... Emma blaast je weg met haar charisma. We hebben gefietst, geschommeld, getekend, met haar ouders gesproken en ijsjes gegeten. Aan het einde van de dag was ik moe, maar zij niet hoor. Dappere strijder.
21 Apr 2017 20:19

Vandaag was ik op bezoek bij de lieve emma padrino.vd.linden Bijna 6 is ze, en maar 64cm groot. Maar vergis je niet... Emma blaast je weg met haar charisma. We hebben gefietst, geschommeld, getekend, met haar ouders gesproken en ijsjes gegeten. Aan het einde van de dag was ik moe, maar zij niet hoor. Dappere strijder. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
ball handling... Vandaag was ik op bezoek bij de lieve @emma.vd.linden Bijna 6 is ze, en maar 64cm groot. Maar vergis je niet... Emma blaast je weg met haar charisma. We hebben gefietst, geschommeld, getekend, met haar ouders gesproken en ijsjes gegeten. Aan het einde van de dag was ik moe, maar zij niet hoor. Dappere strijder. Kijk eens even wat leuk! Met @speelkwartier gaven we al heel veel sportlessen op scholen en in parken, maar vanaf 3 mei ook in de @vondelgym aan de Wibautstraat. Crossfit Kids! Spelenderwijs leren sporten, klimmen, tijgeren, vallen.... bewegen! En dankzij de Stadspas van de @gemeenteamsterdam kunnen kinderen tot 12 jaar gratis meedoen! Komende week meer info op de site van @vondelgym Heel trots op deze mooie aanvulling in het Vondelgym rooster. #crossfitKids @brendakoolhaas @ironfitnessnl
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
6
posted using
direct link
embed