Dit jaar zijn we voor het eerst alle dagen van het jaar open bij  @vondelgym Eerste kerstdag, tweede kerstdag.... en op 1 januari gooien we onze locatie in Amsterdam-Oost, waar we meer ruimte hebben, zelfs gratis open voor iedereen die graag wil trainen, maar zelf lid is van een sportschool die dicht is op die dag. Dus mocht je nog een nieuwjaars uitje zoeken... wees welkom.

En fijne feestdagen alvast!
23 Dec 2017 14:36

Dit jaar zijn we voor het eerst alle dagen van het jaar open bij Eerste kerstdag, tweede kerstdag.... en op 1 januari gooien we onze locatie in Amsterdam-Oost, waar we meer ruimte hebben, zelfs gratis open voor iedereen die graag wil trainen, maar zelf lid is van een sportschool die dicht is op die dag. Dus mocht je nog een nieuwjaars uitje zoeken... wees welkom.

En fijne feestdagen alvast! media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
We gaan weer het theater in, mijn grote vriend @pvdhoogenband en ik. Sportcolleges deze keer. Op de dag dat de Winterspelen beginnen praten we met Olympische kampioenen over succes. Is het een keuze? Wat kunnen we van topsport leren over succes? Marianne Timmer doet mee, Yvonne van Gennip.... en Mart Smeets komt sportverhalen vertellen. Wees welkom op 9 februari in het @delamartheater Kaarten via link in bio! Dit jaar zijn we voor het eerst alle dagen van het jaar open bij  @vondelgym Eerste kerstdag, tweede kerstdag.... en op 1 januari gooien we onze locatie in Amsterdam-Oost, waar we meer ruimte hebben, zelfs gratis open voor iedereen die graag wil trainen, maar zelf lid is van een sportschool die dicht is op die dag. Dus mocht je nog een nieuwjaars uitje zoeken... wees welkom.

En fijne feestdagen alvast! Gezegende kerstdagen, lieve mensen. Ook als je het niet viert, heel veel liefs van de Boomsma’s hier!
tags
No tags yet

info
shared on
views
6617
posted using
direct link
embed