Op 1 januari gooien we de deuren van onze nieuwe @vondelgym open voor iedereen die 2019 meteen op de eerste dag goed wil beginnen. Gratis toegang, van 12u tot 17u.

Dus wees welkom die dag. Het adres vind je op het account van @vondelgym 
Deze foto’s zijn gemaakt door onze vrienden van @tank_amsterdam die ook voor deze nieuwe gym weer het interieur verzorgden.
28 Dec 2018 08:21

Op 1 januari gooien we de deuren van onze nieuwe open voor iedereen die 2019 meteen op de eerste dag goed wil beginnen. Gratis toegang, van 12u tot 17u.

Dus wees welkom die dag. Het adres vind je op het account van
Deze foto’s zijn gemaakt door onze vrienden van die ook voor deze nieuwe gym weer het interieur verzorgden. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Young Moshe is jarig vandaag! 🎉🎁🎊🎈🧸1️⃣🎉 Op 1 januari gooien we de deuren van onze nieuwe @vondelgym open voor iedereen die 2019 meteen op de eerste dag goed wil beginnen. Gratis toegang, van 12u tot 17u.

Dus wees welkom die dag. Het adres vind je op het account van @vondelgym 
Deze foto’s zijn gemaakt door onze vrienden van @tank_amsterdam die ook voor deze nieuwe gym weer het interieur verzorgden. Een nieuw jaar, vol mogelijkheden. Drie dingen die kunnen helpen je doelen vol te houden in 2019. 
1. Maak je doel specifiek. Dus als je nu in je hoofd hebt dat je meer wil gaan sporten, dan maak je dat doel specifieker door te zeggen dat je in 2019 elke dag een half uur gaat fietsen. Of elke maandag en woensdag hard gaat lopen. Elke dinsdag, donderdag en zaterdag naar de gym. 
2. Concentreer je op het positieve. Stel dat je in 2019 minder vlees wil eten. Dan formuleer je dat doel positiever (en ook meteen specifieker) door er van te maken dat je voortaan elke dag bij twee van de maaltijden groenten wil eten. Dus ik ga meer groenten eten i.p.v. Ik ga minder vlees eten. We laten ons vaak uit het veld slaan door wat er niet goed gaat; ik vind mezelf te dik, ik beweeg te weinig, ik eet niet goed, drink teveel... noteer in plaats daarvan steeds weer alles dat juist wél goed gaat. Vaak is het echt een kwestie van precies die opmerkingen van zojuist omdraaien. Het is verbazingwekkend hoeveel verschil het al uitmaakt als je benoemt wat je goed doet. 
3. Hou het klein. Breek je doelen zoveel mogelijk af in kleinere brokken. Subdoeltjes. Dat kan niet klein genoeg. Een groot doel als het lopen van een marathon in 2019 is in ontelbare details te verdelen. Kleine bouwstenen die dat grotere doel mogelijk maken. Maar die kleine bouwstenen zijn vaak ook kleinere stappen. Makkelijker haalbaar; ik koop schoenen. Ik schrijf me in voor de marathon. Ik benader een trainer. Ik gebruik elke maandagavond voor internetresearch over marathonlopen. Op dinsdag loop ik x aantal kilometers, op vrijdag y kilometers, en op zondag de long run.

En gaat het dan toch nog een keertje mis? Gewoon direct opnieuw beginnen. Geef de teleurstelling niet de ruimte om je ritme te bepalen. 
Heel veel succes dit jaar. En plezier vooral ook. Maak er wat moois van, lieve mensen!
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed