waarheid
9 Mar 2019 13:13

waarheid 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Morgen is het de internationale dag van de vrouw. 8 maart. Onze nieuwe  @vondelgym in Amsterdam-Zuid is de hele dag vrij toegankelijk voor alle vrouwen. We hebben extra Strongher lessen geprogrammeerd, maar je kunt ook meedoen aan alle andere groepslessen, en je kunt er de hele dag, tussen 6u en 23u zelf trainen. 
We zijn er trots op dat we zoveel vrouwelijke trainers en atleten hebben, dat ons ledenbestand 50/50 is, al onze managers vrouwen zijn, en dat we professioneel meedoen in één van de weinige sporten waarin de internationale vrouwelijke - en mannelijke topatleten bij wedstrijden hetzelfde betaald krijgen (@crossfit). Dat zou natuurlijk normaal moeten zijn, maar dat is het nóg niet. #internationalwomensday 
Foto: @loraine_pengel door @cavideo voor @reeboknl waarheid Deze video zag ik gisteren op het account van @jiggydje Een interview met @oprah over haar talkshow, die toen net voor het eerst op tv kwam. Uiteraard mooi omdat we weten wat een ongekend succes er volgde. Maar ook vanwege dat antwoord op de vraag hoe het zal gaan als de show geen succes wordt; I’m not defined by a show, zegt ze. Je bént niet wat je doet. 
Maak er een mooie week van, lieve mensen.
tags
No tags yet

info
shared on
views
5
posted using
direct link
embed