11 Mar 2019 09:16

Deze video zag ik gisteren op het account van Vincent Patty Een interview met over haar talkshow, die toen net voor het eerst op tv kwam. Uiteraard mooi omdat we weten wat een ongekend succes er volgde. Maar ook vanwege dat antwoord op de vraag hoe het zal gaan als de show geen succes wordt; I’m not defined by a show, zegt ze. Je bént niet wat je doet.
Maak er een mooie week van, lieve mensen. 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
waarheid Deze video zag ik gisteren op het account van @jiggydje Een interview met @oprah over haar talkshow, die toen net voor het eerst op tv kwam. Uiteraard mooi omdat we weten wat een ongekend succes er volgde. Maar ook vanwege dat antwoord op de vraag hoe het zal gaan als de show geen succes wordt; I’m not defined by a show, zegt ze. Je bént niet wat je doet. 
Maak er een mooie week van, lieve mensen. Vanaf vandaag elke maandag een nieuwe aflevering van FIT, een online serie voor het @ad_nl waarin ik mijn gasten vraag naar hun routines, inzichten, tips en tricks op het gebied van sport en gezondheid. Ik bezoek wereldkampioen zeilen @maritbouwmeester , voormalig wereldkampioen freerunnen @thebartlife , superneuroloog @erikscherder , fitnessmodel @nochtlii , artiest @willemdebruin en vandaag in de eerste aflevering,  Olympisch schaatskampioen @marktuitert In elke aflevering krijg je een “trainingsschema” van de gast, en handenvol tips op het gebied van sport en gezondheid. 
De eerste aflevering van FIT is nu  te zien op de site van het @ad_nl en ook via de swipe up in mijn stories.
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
4
posted using
direct link
embed