Moeten we ergens rekening mee houden in de training, vroeg ik @rickgeurtsen een paar jaar geleden toen hij met een team vol para atleten naar @vondelgym kwam voor een workout met onze coaches. Nee, had hij gelachen, een tikkeltje beledigd. Later die dag zag ik @myoneleggedlife met één been box jumps doen op de hoge stand. Iemand anders gaf de legless rope climb de meest letterlijke invulling door zichzelf vanuit een rolstoel het touw in te trekken, ik zag een vrouw met één arm pullups doen. En ik dacht aan een kennis die sinds zij niet meer kan lopen vooral bezig is met het opsommen van alles dat zij nu niet meer kan doen. @rickgeurtsen @myoneleggedlife en hun teamgenoten denken daar niet, of zelden over na. Zij kijken naar wat ze wél kunnen. Zoeken voortdurend nieuwe uitdagingen. Vandaag renden zij The Great Wall Marathon. 21km over de Chinese Muur. De één op krukken, de ander met een blade. Mijn broer @klaasboom rende mee. Hij stuurde ons deze foto’s. En een bak vol inspiratie.
18 May 2019 16:28

Moeten we ergens rekening mee houden in de training, vroeg ik een paar jaar geleden toen hij met een team vol para atleten naar kwam voor een workout met onze coaches. Nee, had hij gelachen, een tikkeltje beledigd. Later die dag zag ik met één been box jumps doen op de hoge stand. Iemand anders gaf de legless rope climb de meest letterlijke invulling door zichzelf vanuit een rolstoel het touw in te trekken, ik zag een vrouw met één arm pullups doen. En ik dacht aan een kennis die sinds zij niet meer kan lopen vooral bezig is met het opsommen van alles dat zij nu niet meer kan doen. en hun teamgenoten denken daar niet, of zelden over na. Zij kijken naar wat ze wél kunnen. Zoeken voortdurend nieuwe uitdagingen. Vandaag renden zij The Great Wall Marathon. 21km over de Chinese Muur. De één op krukken, de ander met een blade. Mijn broer rende mee. Hij stuurde ons deze foto’s. En een bak vol inspiratie. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Neem de tijd, laat je niet opjagen. Maak er wat moois van, lieve mensen. Moeten we ergens rekening mee houden in de training, vroeg ik @rickgeurtsen een paar jaar geleden toen hij met een team vol para atleten naar @vondelgym kwam voor een workout met onze coaches. Nee, had hij gelachen, een tikkeltje beledigd. Later die dag zag ik @myoneleggedlife met één been box jumps doen op de hoge stand. Iemand anders gaf de legless rope climb de meest letterlijke invulling door zichzelf vanuit een rolstoel het touw in te trekken, ik zag een vrouw met één arm pullups doen. En ik dacht aan een kennis die sinds zij niet meer kan lopen vooral bezig is met het opsommen van alles dat zij nu niet meer kan doen. @rickgeurtsen @myoneleggedlife en hun teamgenoten denken daar niet, of zelden over na. Zij kijken naar wat ze wél kunnen. Zoeken voortdurend nieuwe uitdagingen. Vandaag renden zij The Great Wall Marathon. 21km over de Chinese Muur. De één op krukken, de ander met een blade. Mijn broer @klaasboom rende mee. Hij stuurde ons deze foto’s. En een bak vol inspiratie. Vastgelegd door @iljameefout op de State Awards in 2011. Vóór een foto van de Beastie Boys, ook door Ilja gemaakt. Hij fotografeerde nogal wat raphelden; EPMD, ICE Cube, Snoop, Common, een flink deel van de Wu-Tang Clan... ach, het heeft niet zoveel zin om namen te noemen, bijna elke rapartiest van naam stond voor zijn lens. En nu maakt hij een boek, met de mooiste beelden die hij schoot. Op voordekunsten kun je hem steunen, zodat het boek er ook echt komt. Ik heb de link in mijn stories gezet, en nog een paar van zijn foto’s.
tags
No tags yet

info
shared on
views
6
posted using
direct link
embed