7 Aug 2019 07:03

Na de zomervakantie gaan we weer van start met Youngsters, onze lessen voor kinderen en jongeren. Kids CrossFit, kickboksen, Bootcamp, Turnen, Dans en Taekwondo van 4-7, 8-12 en 12-17. Daarnaast organiseren we vanaf eind augustus meerdere dagen per week naschoolse activiteiten. En mooi nieuws; ook dit nieuwe seizoen mogen alle Amsterdamse jongeren in het bezit van een stadspas kosteloos meedoen.
Het rooster vind je op de Vondelgym website, en via de link in mijn stories. We vullen dat in de komende weken nog aan. Voor meer informatie kun je mailen naar youngsters.nl 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Arie Boomsma

Amsterdam

Het optimisme grenst aan onverantwoordelijkheid

web www.arieboomsma.nl

navigation
Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Er is altijd een oplossing, of een uitweg. Blijf zoeken en proberen. Maak er wat moois van, lieve mensen.

video: @thebartlife Na de zomervakantie gaan we weer van start met @vondelgym Youngsters, onze lessen voor kinderen en jongeren. Kids CrossFit, kickboksen, Bootcamp, Turnen, Dans en Taekwondo van 4-7, 8-12 en 12-17. Daarnaast organiseren we vanaf eind augustus meerdere dagen per week naschoolse activiteiten. En mooi nieuws; ook dit nieuwe seizoen mogen alle Amsterdamse jongeren in het bezit van een stadspas kosteloos meedoen. 
Het rooster vind je op de Vondelgym website, en via de link in mijn stories. We vullen dat in de komende weken nog aan. Voor meer informatie kun je mailen naar youngsters@vondelgym.nl Een nieuwe week, vol mogelijkheden. Spring erin met enthousiasme. Maak er wat moois van, lieve mensen.

Video: @evanungar
tags
No tags yet

info
shared on
views
6
posted using
direct link
embed