Making great plans with good people in Thessaloniki. #promised #bringthemhere #refugeepromise #brusselsandbeyond
Kathia of LetsBringThemHere shows the Led Screen which we left behind, sponsored by Amnesty!
And another slide of the giant screen. Thanks @amnesty for providing this for #letsbringthemhere
On a giant screen right before the European Commission building: our car parade! #refugeepromise
Dijkhoff goochelt met cijfers bij Pauw en Jinek als reactie op de rechtszaak die we hebben aangespannen. Maar het kort geding morgen gaat om afspraken die zijn gemaakt over absolute aantallen échte mensen, meneer Dijkhoff, niet over percentages.
Thank you @amnesty !! #bringthemehere #refugeepromise
This just happened in Brussels! We all want to #bringthemhere and make our governments keep their #refugeepromise - Keep updated about upcoming activities at www.bringthemhere.eu and www.facebook.com/bringthemhereeu
We wont stop we will #bringthemhere #refugeepromise
Just a few hours ago in Brussels.. #bringthemehere #refugeepromise
No more waiting, lets #bringthemhere
#bringthemhere #refugeepromise
#bringthemhere #refugeepromise
#bringthemhere #refugeepromise
#bringthemhere #refugeepromise
And counting.. license plates from people who are willing to #bringthemhere - meanwhile in #Btussels #refugeepromise
Twee weken heeft ze haar rijbewijs en meteen demonstreren #loveit #bringthemhere #refugeepromise
Here we go! #bringthemhere #refugeepromise #brussels
The French arrived! #refugeepromise
KLAAR VOOR DE START! https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/06/afspraak-is-afspraak-nederland-moet-beloofde-vluchtelingen-opnemen-7094583-a1548909 #bringthemhere #refugeepromise Meanwhile in Brussels! www.bringthemhere.eu
"In tijden van verkiezingscampagnes zijn vluchtelingen een favoriet thema. En de vraag waarop lijsttrekkers worden getraind is: hoeveel mogen er komen? Is er een plafond? Met een oog op de kiezer zijn politici vaak geneigd dat te bevestigen en een getal te noemen. Maar politiek leiders die de wet kennen, weten dat het goede antwoord luidt dat Nederland asiel biedt aan alle personen die dat nodig hebben als zij op de vlucht zijn voor oorlog, of in hun land van herkomst worden vervolgd op grond van ras, politieke overtuiging, godsdienst, of nationaliteit.

Het vluchtelingenvraagstuk is een gevoelig thema. De duizenden mensen die verdrinken bij de oversteek over de Middellandse Zee belasten het Europese geweten. Gevoelig is het thema helemaal sinds in 2015 even zichtbaar werd dat de aantallen vluchtelingen onderweg naar West- Europa onbeheersbare vormen kunnen aannemen. Betrokken landen weigerden samen te werken of maatregelen te treffen om mensen te helpen. In plaats daarvan werden op de Balkan nieuwe muren opgetrokken. Een humanitaire noodsituatie dreigde, omdat tienduizenden mannen, vrouwen en kinderen in de knel raakten.

Daarom is het initiatief van de stichting We Gaan Ze Halen lovenswaardig. In een geding tegen de staat eist deze stichting dat Nederland de Europese afspraken nakomt die in 2015 werden gemaakt om in twee jaar tijd onderdak te bieden aan de 160.000 vluchtelingen die zijn blijven steken in Griekenland en Italië. Nederland beloofde 8.712 van deze mensen op te nemen. Sindsdien zijn slechts 1.433 vluchtelingen van deze groep daadwerkelijk hier gehuisvest. Terecht wijst de stichting op de onmenselijke omstandigheden waaronder deze vluchtelingen zich op dit moment staande moeten houden." (..) "Vluchtelingenbeleid begint niet bij de grenzen, voor zover die al bestaan. Nederland heeft op dit onderwerp geen behoefte aan patriottische prietpraat. Maar aan internationale samenwerking om in Europees verband de oorzaken aan te pakken in de landen van herkomst.
They look like belgians but they are actually from Germany, #aachen #rentalcar #refugeepromise #bringthemhere #brussels
The first drivers from #luxembourg arrived! #loveit #brussels #refugeepromise #bringthemhere
Tonight at the Jubelpark. Part of the team. #refugeepromise bringthemhere.eu
We did start tonight at the Jubelpark. Tomorrow we continue #refugeepromise BringThemHere.eu

« 1 2 3 4 »

Last mentioned in:

All mentions »
statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    3

  • total posts:

    73


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »