De Sint en pieten zijn weer in het land! Ik ben weer zo blij als een kind ✨ “Fly like a dolpin...” met deze flyboard piet. Wie weet een leuk en gaaf cadeau voor 5 december! 
www.flyboardworld.nl ⚡️@flyboardworld @bumperballworld #5december #zoleuk #dutch #tradition #proud #flyboard #summer #sint #piet
19 Nov 2017 13:56

De Sint en pieten zijn weer in het land! Ik ben weer zo blij als een kind ✨ “Fly like a dolpin...” met deze flyboard piet. Wie weet een leuk en gaaf cadeau voor 5 december!
www.flyboardworld.nl ⚡️ #5december #zoleuk #dutch #tradition #proud #flyboard #summer #sint #piet 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Als je gaat googelen naar waar je last van hebt, denk ik altijd gelijk dat de hele wereld vergaat. Daarom is het af en toe gewoon verstandiger om even naar je Mother Nature te luisteren. Als het aan mij lag was ik nu allang alweer in de touwen aan het slingeren, voorlopig mag mijn arm nog even niks en moet ik geduld hebben. 💀🧠💊 #mothernature #google #quote #funny #uglyyellow #jatoch #brokenarm #mondaybacktowork De Sint en pieten zijn weer in het land! Ik ben weer zo blij als een kind ✨ “Fly like a dolpin...” met deze flyboard piet. Wie weet een leuk en gaaf cadeau voor 5 december! 
www.flyboardworld.nl ⚡️@flyboardworld @bumperballworld #5december #zoleuk #dutch #tradition #proud #flyboard #summer #sint #piet Wat een prachtige week is het geweest, met de Week van het Couveusekind en de Wereld Prematurendag. Ik voel mij vereerd om voor Stichting steun Emma kinderziekenhuis AMC te mogen werken en steunen. 👶💜🤰@steunemma @amc.nl @amsterdambracelet “maak ons nog beter” #happyclient #happyessie #tyrsday
tags
No tags yet

info
shared on
views
3
posted using
direct link
embed