Geronk!
12 Aug 2012 09:19

Geronk! 

Om 7.45 uur vloog de 1e blus-helicopter alweer door de vallei en nu, anderhalf uur later, vliegen 3 helicopters nog steeds af en aan. Er zijn geen donkere rookwolken meer te zien, maar blijkbaar is het vuur nog niet onder controle. Gisteren werd om 19.05 uur pas de hoogste temperatuur bereikt, 38,3 graden, terwijl om 14.25 uur de gevoelstemperatuur een hoogte van 44,7 graden bereikte! Vannacht is het uiteindelijk afgekoeld tot 19,2 graden en het voelt nu best wel lekker koel aan met nog maar 26,0 graden op de thermometer. Gelukkig is hier de hittegolf voorbij en wordt het vandaag 'gewoon' 32 graden. Met af en toe een wolkje en een vlaag wind, is dat weer goed toeven in España. Fijne dag allen. Hier 'ronken' we gewoon verder. (foto 09.09 uur)


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Judith Straver ESP

Jalon (ALC)

www.ekSTRAVERt.eu - Coaching en Trainingen onder de Spaanse zon (Costa Blanca) www.vakantiehuisjalon.eu - Zonnen - Genieten - Ontspannen

web www.ekstravert.eu

navigation
aan de rechterkant onweer en regen. ze snappen niet dat water dan de linkerkant veel harder nodig is. Geronk! Half om half!
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
shot with:
NIKON E885
posted using
direct link
embed