Van begin tot goud. Dat is het idee.
1 Jun 2012 17:43

Van begin tot goud. Dat is het idee. 

Bijzondere sportprestaties komen niet uit de lucht vallen. Ook niet als je heel talentvol bent. Echt succesvol zijn vergt een jarenlange toewijding. Van de sporter zelf, maar ook van zijn omgeving.

Daarom sponsort de Rabobank al meer dan 15 jaar de hockey-, wieler- en paardensport in de volle breedte, van recreatief tot de top. En zijn we er niet alleen op de momenten dat het goed gaat, maar staan we ook klaar als het even wat minder loopt. Zo lever je namelijk echt een bijdrage aan het succes van een sporter. En geef je hem of haar de ruimte om te groeien.

Dat deze aanpak resultaat heeft, bewijst het Rabo Topsport Team. Onder meer met de gouden medailles van Anky van Grunsven, Marianne Vos en het dames hockeyteam met Naomi van As. Hun verhalen staan centraal in onze nieuwe campagne ‘van begin tot goud’. Waarmee we alle sportliefhebbers in Nederland willen vertellen wat je als sporter in je leven tegenkomt, onderweg naar het grootste en meest belangrijke sportpodium ter wereld.

Van het eerste bekertje tot een met het gloriemoment op de spelen. Van klein opdondertje met potentie tot vaste kracht in de Nationale selectie. Het komt allemaal aan bod in drie prachtige minidocumentaires en een expositie over Anky, Marianne en Naomi. Daarnaast kun je online het verhaal van veel meer Rabo-sporters volgen. Met de hashtag #ziningoud houdt het Rabo Topsport Team je via social media dagelijks op de hoogte, in de aanloop naar Londen en tijdens de Spelen zelf.

Sporters steunen van begin tot goud. Dat is het idee. Volg het Rabo Topsport Team op www.rabosport.nl/vanbegintotgoud.


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Mathys van Abbe

The Netherlands

Mr. Moby, loves life, Amelie, Mika and Eli and to jump over things. Always carries some water balloons, always...

web mathys.to

navigation
Check out the #ziningoud documentary of @ankyvgrunsven Van begin tot goud. Dat is het idee. junior #vrijmibootje #mobypicture
tags
No tags yet

info
shared on
views
2
posted using
direct link
embed