Op de achtergrond israelische nederzetting in westbank
25 Jun 2009 10:44

Op de achtergrond israelische nederzetting in westbank 



media options
comments
posted by René Henoch 15 Sep 2009 16:38

Een grotere nonsens en misconceptie als het commentaar - vol vooroordelen - van Stan heb ik nog nooit eerder gehoord. Niet-gelovigen zijn blind voor de Bijbelse werkelijkheid, dat kan ik ook zeggen. Schaamtevol erkennen wij dat er antisemtisme uit het naam-christendom is voortgekomen. Doch de werkelijke ware volgelingen van Jezus, zullen zich hieraan nooit schuldig maken, en hebben dit ook niet gedaan. Geestvervulde en Bijbelgelovige Christenen hebben zich altijd ingezet voor Joodse mensen (bijv. in WOII) en ten gunste van Israël. Stan draait bewust de zaken om (zo de natuur is van de vader der leugen); omdat het de Islam is (ontstaan 600 jaar n.c.) die zich vijandig opstelt t.o.v. Joden en Christenen. Mijn Bijbel leert mij: "Hebt uw vijand lief", maar dat vergeet hij er even bij te zeggen. Zijn laatste bewering slaat kant nog wal; en is een zeer onware, lasterlijke en ongeestelijke gedachte.

posted by Henoch Twee 26 Jun 2009 01:13

Stan, "internationaal recht" is een farce verzonnen door links-geörienteerde occulte lichamen, die Israël niet erkennen en eenzijdig pro-arabisch zijn. Dus dat noem ik niet echt beschaafde bodies/organisaties

posted by Henoch Twee 26 Jun 2009 01:06

Dat is echt een kromme vergelijking Bas! Jij bent zelf een houthakker, aangezien wij allen historisch weten, dat er ten tijde van Jezus Joden woonden, die de geestelijke macht hadden, en dat de Joodse Tempel van God daar stond, die 70 na Christus door de Romeinen vernietigd werd. Verder hebben er altijd een restant Joden over de periode van 2000 jaar gewoond; onder verschillende bezettende machten.

posted by Arno Boschker 25 Jun 2009 17:56

Religie moet je per definitie buiten de discussie houden. Iets wat ze niet doen en er daarom geen einde in zicht is. Het door 2 partijen claimen van een stuk grond omwille van totaal verschillende religieuze redenen, daar kom je nooit uit.

2statenoplossing werkt niet. Dat is net zoiets als 2 vechtende hanen in aparte kooien zetten. Daarmee los je de onderlinge haat niet op. Bovendien moet je een (democratisch gekozen) regering in de palestijnse staat zetten en Irak leert ons dat dat niet eenvoudig is.

posted by Henoch Twee 25 Jun 2009 17:13

Dan moet jij Bas, eens geschiedenis gaan studeren; en zeker Joodse geschiedenis! Bovendien bestaat er helemaal geschiedkundig geen 'palestijns volk', omdat dat een fabricage is van Yasser Arafat en zijn zgn. p.l.o.!

posted by Henoch Twee 25 Jun 2009 15:04

Ook zegt God (de Here) nog:

Ezechiël 34,13
Ik zal ze (de Joden/Israëlieten) midden uit de volken doen uittrekken, uit de landen bijeenvergaderen en ze naar hun eigen land brengen; Ik zal ze weiden op de bergen van Israël (Judea & Samaria/Westbank) , bij de beekbeddingen en in alle bewoonde streken van het land.

Ezechiël 34,14
In een goede weide zal Ik ze (de Joden/Israëlieten) weiden, en op de hoge bergen van Israël (Judea & Samaria/Westbank) zal hun weideplaats zijn. Daar zullen zij zich legeren (vestigen.nederzetten) op een goede weideplaats en zullen zij in een vette weide grazen, op de bergen van Israël.

posted by Henoch Twee 25 Jun 2009 15:04

Ja, de nederzettingen, die van de Ned. Regering/EU/Obama niet doorgebouwd mogen worden! Zie: http://www.youtube.com/watch?v=0_N8jjBX01Q
Netanyahu heeft echter onlangs terecht verklaart op de Bar-Ilan Universiteit, dat geheel Jeruzalem [incl. Oost-Jeruzalem] de eeuwig ongedeelde hoofstad van Israël en onder Joods bestuur zal blijven! En u Minister Verhagen verklaart doodleuk voor de NOS-camera dat voor het Nederlands Kabinet Oost-Jeruzalem als 'bezet gebied' geacht wordt. Hoe kunt u deze uitspraak doen, terwijl uw coalitie-genoot de ChristenUnie mij laat weten het zo niet te zien, en voor een ongedeeld Jeruzalem is? Ik wil dat hier Kamervragen over gesteld gaan worden!

De Bijbel zegt duidelijk: "Te dien dage zal Ik Jeruzalem maken tot een steen, die alle natiën moeten heffen; allen die hem heffen, zullen zich deerlijk verwonden." (Zacharia 12:3) Het zal zeer ernstig zijn Maxime als de natie Nederland zich door haar beleid tegen Jeruzalem (op) zal heffen, en zich vervolgens zal verwonden en vertillen! Dus weest wijs, en hoor naar het Woord des Heren.

Stel dat de Internationale Gemeenschap of Israël een gedeelte van Amsterdam als bezet gebied zou verklaren, en vervolgens via buitenlandse politieke-druk zou eisen dat Amsterdam niet zou mogen uitbreiden (een bouwstop dus); hoe zou u/Nederland dat vinden? Geen vergelijking, zegt u? Absoluut wel, omdat Israël in 1967 Oost-Jeruzalem heroverde (lees: bevrijdde), na de Arabische agressie-oorlog van Jordanië, Syrië en Egy


leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
En nu voor de mobyboot. Op de achtergrond israelische nederzetting in westbank Avond samen met echtgenote naar north sea jazz Rotterdam
tags
No tags yet

info
shared on
views
8
direct link
embed