@koeka_official is een merk dat lifestyle producten voor baby’s en kinderen ontwikkelt met een beddengoedlijn, een verzorgingslijn en kleding. Op de We Are Pregnant babybeurs vorige maand in Utrecht stond Koeka met een mooie actie: bij aankoop van een product van Koeka ontving je een Koeka knuffel cadeau én doneerde Koeka een knuffel voor de jongste groep zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Afgelopen donderdag overhandigde Karen Lesmeister (Marketing Koeka) de knuffels aan Jeannette Konings, hoofd pedagogische zorg in het Emma. De kinderen kregen de knuffels met Sinterklaas, zij zullen er zeker veel plezier van hebben!
6 Dec 2017 09:39

is een merk dat lifestyle producten voor baby’s en kinderen ontwikkelt met een beddengoedlijn, een verzorgingslijn en kleding. Op de We Are Pregnant babybeurs vorige maand in Utrecht stond Koeka met een mooie actie: bij aankoop van een product van Koeka ontving je een Koeka knuffel cadeau én doneerde Koeka een knuffel voor de jongste groep zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Afgelopen donderdag overhandigde Karen Lesmeister (Marketing Koeka) de knuffels aan Jeannette Konings, hoofd pedagogische zorg in het Emma. De kinderen kregen de knuffels met Sinterklaas, zij zullen er zeker veel plezier van hebben! 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Omdat het vanavond Sinterklaasavond is ontving het Emma Kinderziekenhuis AMC van @sligro Amsterdam een heerlijke traktatie voor de kinderen in het Emma, wat een feest en verwennerij! De kinderen, broertjes en zusjes zullen smullen. Dank Sligro! @koeka_official is een merk dat lifestyle producten voor baby’s en kinderen ontwikkelt met een beddengoedlijn, een verzorgingslijn en kleding. Op de We Are Pregnant babybeurs vorige maand in Utrecht stond Koeka met een mooie actie: bij aankoop van een product van Koeka ontving je een Koeka knuffel cadeau én doneerde Koeka een knuffel voor de jongste groep zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Afgelopen donderdag overhandigde Karen Lesmeister (Marketing Koeka) de knuffels aan Jeannette Konings, hoofd pedagogische zorg in het Emma. De kinderen kregen de knuffels met Sinterklaas, zij zullen er zeker veel plezier van hebben! Heb jij al een cadeau voor de feestdagen? We zijn blij dat we met Naïf kunnen samenwerken: een gift set met no-nonsense skin care voor jullie en €5 - per gift set - voor ons. Te verkrijgen via www.naifcare.nl, Wehkamp en de Bijenkorf.
#maakonsnogbeter #naifcare
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed