We wensen jullie een heel fijn 2018 toe en blikken hierbij terug op 2017 met onze #best9: de leukste foto’s op onze social media.
1 Jan 2018 20:02

We wensen jullie een heel fijn 2018 toe en blikken hierbij terug op 2017 met onze #best9: de leukste foto’s op onze social media. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Heb jij deze ontzettend mooie beelden van vroeger al gezien? Prof dr. Hugo Heymans vertelt over de afdeling neonatologie van vroeger en nu. “Waar de IC oorspronkelijk voor dokters en verpleegkundigen was, is deze nu ook voor de ouders.” Link in bio. We wensen jullie een heel fijn 2018 toe en blikken hierbij terug op 2017 met onze #best9: de leukste foto’s op onze social media. Wist je dat de huidige neonatologie afdeling er heel anders uit zou zien zonder president John F. Kennedy? Zijn zoon Patrick Kennedy werd in 1963 na 34 weken geboren. Hij stierf toen hij pas 39 uur oud was aan Respiratory Distress Syndrome (RDS). De president van de Verenigde Staten schreef daarna een check uit van 265 miljoen dollar voor onderzoek naar prematuren. Hij redde hiermee het leven van miljoenen te vroeg geboren baby's en bracht de neonatologie naar een hoger niveau. Tegenwoordig worden kinderen vanaf 24 weken behandeld en zijn de omstandigheden compleet veranderd. Wij werken zelf hard aan de volgende stap: een compleet vernieuwde IC neonatologie afdeling.

Bron: rarenewspapers.com & Daily Mail. 
#maakonsnogbeter
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed