16 Aug 2017 07:38

Dumbell deficit reverse lunge! Door deze oefening te doen, train je vooral je bovenbenen. Ook de billen worden aan het werk gezet tijdens de stretch-gedeelte van de oefening.

Doe jij graag lunges? Dan is dit zeker een aanrader. Pak een step-up voor een grotere range of motion (bewegingsuitgang). Succes! (



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Als je wil weten hoe jij er conditioneel voor staat - en wie wil dat nu niet? - kom dan zaterdag meedoen met Vondelgym's Fast Five. Vijf kilometer hollen door het Vondelpark. Je hoeft echt geen Sifan Hassan te zijn om mee te doen, alle niveaus hardlopers zijn meer dan welkom! Schrijf je in via de app (je vindt de FF onder Clinics en fysio). Om 13 uur verzamelen in Vondelgym West. Alle leden zijn welkom, dus ook de Oosterlingen! @klaasboom Dumbell deficit reverse lunge! Door deze oefening te doen, train je vooral je bovenbenen. Ook de billen worden aan het werk gezet tijdens de stretch-gedeelte van de oefening.

Doe jij graag lunges? Dan is dit zeker een aanrader. Pak een step-up voor een grotere range of motion (bewegingsuitgang). Succes! (@indifituals) Ethiopische atleten zweren bij teff, een klein volkoren graantje dat boordevol met proteïne zit en een bestaat uit een niet te verteren koolhydraat dat je spieren en hersenen langdurig energie geeft.
Heel goed dus als pre-workout of om langdurig te kunnen presteren. 💪 
Benieuwd? Vraag naar de teff shakes aan de balie!
@teffinside 📸 @marijegee
tags
No tags yet

info
views
4
posted using
direct link
embed