18 Aug 2017 07:48

Kijk! Fijn weekend, lieve mensen. 💙💦 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
De doctor kon het niet laten, Van prik word je dik deel II! "NU.nl vond het nodig om nog even door te gaan op #prikwater. Ik heb zo'n 2 dagen na dato het prikkelende vermoeden dat ze op een artikel van ene zekere dr. Ludidi zijn gestuit, via Vondelgym. Want alles kwam samen, net zoals de doctor ‘t beschreef: prik, verzadiging, honger, zuur. Dat kan geen toeval zijn! “Gauw even alle angst wegnemen”, zullen ze gedacht hebben. Da’s prima. Want, ‘normaal doen’ en ’matiging’ zijn toevallig ook de (niet-sexy) sleutelwoorden van 'The doc.'! Jammer dat de boel nog even stevig werd aangedikt in hun Facebook-betrouwbaarheidsstuk: “koolzuur doet je tanden verrotten en maakt je dik”. Weinig genuanceerd. Niet mijn stijl..."
Link in bio voor het hele verhaal! Kijk! Fijn weekend, lieve mensen. 💙💦 Laatst postte @fitbyvictoire een foto van haar verworven skill en kreeg daar heel wat reacties op!
"Ik bleek verreweg niet de enige met dat probleem. Dus voor alle andere harkjes onder ons zette ik samen met Franziska drie oefeningen op een rij voor een gezonde ruggengraat zodat ook jij binnenkort bij die teentjes kan." Het volledige blog vind je in de link van onze bio. 🏋️‍♀️
(@chickswithbarbells)
tags
No tags yet

info
views
2
posted using
direct link
embed