“Iedere sport heeft Messi’s en Ronaldo’s nodig. En ook Dirk Kuyten en Matthijs de Ligten. We willen kunstenaars zien en noeste arbeiders. Sport is van zichzelf al mooi, maar het zijn de beoefenaars die ziel geven aan de sport. De excentriekelingen; de Colombiaanse keeper René Higuita, een wielrenner als Bram Tankink of de knetterleipe schansspringer Eddie ‘The Eagle’ Edwards.” Ook de hardloopwereld kent zo iemand: Noah Broddy! Nieuw blog van @klaasboom 😄. Link in bio.
11 Oct 2017 13:53

“Iedere sport heeft Messi’s en Ronaldo’s nodig. En ook Dirk Kuyten en Matthijs de Ligten. We willen kunstenaars zien en noeste arbeiders. Sport is van zichzelf al mooi, maar het zijn de beoefenaars die ziel geven aan de sport. De excentriekelingen; de Colombiaanse keeper René Higuita, een wielrenner als Bram Tankink of de knetterleipe schansspringer Eddie ‘The Eagle’ Edwards.” Ook de hardloopwereld kent zo iemand: Noah Broddy! Nieuw blog van 😄. Link in bio. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Heb je de neiging om te grote passen te nemen tijdens het hardlopen of heb je een haklanding? Probeer dan eens voor dat je training begint wat markeringen neer te leggen. In dit geval zijn het pilonnetjes, maar het kunnen ook steentjes of takjes zijn.
1. Leg 5 a 6 markeringen neer met tussen iedere markering ongeveer 2,5 voet
2. Neem een klein aanloopje en loop vlot (dus niet sprintend) tussen de markeringen door
3. Probeer op het voorste gedeelte van je middenvoet te landen
4. Neem, net zoals in het filmpje, je armen goed mee, maar houd ze langs je lichaam
5. Ren na de markeringen nog een stukje a 20 meter door en houd die paslengte en frequentie vast.
Als je bezig bent met een training en je begint moe te worden, visualiseer dan de markeringen even weer en… voila, je loopt weer als een hinde! 🏃‍♀️ @yasminrosalie “Iedere sport heeft Messi’s en Ronaldo’s nodig. En ook Dirk Kuyten en Matthijs de Ligten. We willen kunstenaars zien en noeste arbeiders. Sport is van zichzelf al mooi, maar het zijn de beoefenaars die ziel geven aan de sport. De excentriekelingen; de Colombiaanse keeper René Higuita, een wielrenner als Bram Tankink of de knetterleipe schansspringer Eddie ‘The Eagle’ Edwards.” Ook de hardloopwereld kent zo iemand: Noah Broddy! Nieuw blog van @klaasboom 😄. Link in bio. Jaaa, daar is 'ie dan. Het fotoverslag van de powerliftmeet van afgelopen weekend! -
📸: @iamsukru
tags
No tags yet

info
views
2
posted using
direct link
embed