Trek je bokshandschoenen uit de kast en kom trainen bij @vondelgymrookies! Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Check virtuagym voor de tijden en locatie. 🔥🥊
-
📸: @alfie.photos
15 Apr 2018 20:36

Trek je bokshandschoenen uit de kast en kom trainen bij ! Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Check virtuagym voor de tijden en locatie. 🔥🥊
-
📸: .photos 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
@perfuel_laska:
De kracht van je eigen keuze. “ik wil niet” in plaats van “ik mag niet”.
#
Als het gaat om gedragsverandering en lifestyle verbetering, is dit een van de eerste maar vooral ook meest gewaardeerde en geïmplementeerde lessen die ik mijn cliënten probeer te leren.
#
De kracht van je eigen keuze zul je gerust vaak onderschatten. Zoals ik eerder al besprak, zal het creëeren van schaarste uiteindelijk vaak leiden tot wangedrag wanneer de wilskracht even te wensen overlaat. (En vroeg of laat zal dat het geval zijn, je wilskracht kent ook zwakte en mindere dagen)
#
Om dit in context te plaatsen: als jij jezelf die paaseieren als maar kosten wat kost blijft ontzien, zal er op een moment van mentale zwakte, bijvoorbeeld omdat je gestresst bent, of vanwege groepsdruk, wangedrag van komen. Wangedrag richting jezelf. Want van jezelf mag jij dit niet. En omdat je dan toch al bezig bent zul je hoogstwaarschijnlijk gaan inslaan oftewel doorslaan. Je hebt namelijk iets schaars in handen. Iets wat je zelf doormiddel van het “niet mogen” schaars hebt gemaakt. En waar je jezelf nu volledig aan vergrepen hebt. Een onwijs conflict wat je nu voornamelijk met jezelf hebt. Je hebt besloten dat je eigen regel aan de laars gelapt mocht worden.
#
Maar als je het nou eens anders zou benaderen. Wat nou als je jezelf op het moment dat je voor de schaal paaseieren stond, had verteld dat je ze simpelweg niet wilde. Want je hebt een ander doel wat groter is dan het eten van paaseitjes. Jij hebt controle, jij maakt de keuze. 
#
Man we zijn allemaal kind geweest. En ergens zijn we dat soms nog steeds. Vooral op die dagen van mindere wilskracht. Want wanneer zou je iets sneller wel of niet doen? Als het niet mocht, of als je het zelf niet zou willen?
Precies. Als ik geen televisie zou mogen kijken na 20.00, dan zou dat sneller wel gebeuren dan wanneer ik zelf geen televisie zou willen kijken na 20.00, omdat ik dat zelf niet zou willen.
#
Dus als je morgen tijdens lunch aangekeken wordt Trek je bokshandschoenen uit de kast en kom trainen bij @vondelgymrookies! Elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Check virtuagym voor de tijden en locatie. 🔥🥊
-
📸: @alfie.photos Alle foto’s van de thaiboksworkout staan op de site. Link in verhaal en bio. 😉🥊
-
📸: @ritchieriekerk
tags
No tags yet

info
views
4
posted using
direct link
embed