5 Jun 2018 08:29

Trainen op een bokszak is goed om aan je bokstechniek te werken. Maar vooral door de trappen kan je last krijgen van pijnlijke schenen. Daarom is het belangrijk dat je jouw schenen in conditie houdt. Het enige wat je hier nodig voor hebt is een emmer met heet water, een handdoekje en tijgerbalsem/olie. vertelt hoe je te werk gaat. Erg fijn is het niet, maar hierdoor kan je wel blijven trainen. 👊💪 -
📹:  



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
“Word net zo goed als de Vondelgym Personal Trainers met onze Advanced Personal Trainer course.
.
Ontwikkel jezelf in 30 weken tot Europees erkend Personal Trainer. Aan het einde van de opleiding weet je niet alleen veel meer over training of voeding, maar ook hoe deze kennis in de praktijk uitvoert. Dat is wat bij ons centraal staat. Kennis is essentieel, maar het gaat er uiteindelijk om hoe jij het bij jouw klant toepast.
.
Wij geloven in een online-offline-studeermethode. Hierdoor creëren wij een optimale leeromgeving voor zowel theorie als praktijk. Je gaat eerst zelf online aan de slag met de actuele theoretische kennis die wij je aanbieden (online). Vervolgens vertalen we samen de theoretische kennis naar de praktijk (offline). Dit doen we in kleine groepen die iedere drie weken samenkomen. Door onze online-offline-studeermethode is onze opleiding ook ideaal te combineren met een baan of gezin.
.
Na het succes van de vorige groep (uitverkocht, 40 plekken) zijn de nieuwe inschrijfdata bekend! Start nu met jouw reis als Advanced Personal Trainer op 31 augustus (vrijdag groep) of 2 september (zondag groep).
.
30 praktijkbijeenkomsten. Europees geaccrediteerd. Een online plek om te discussiëren met medestudenten. Van intake tot periodisering.
.
Overtuigd? Schrijf je in via de link in bio van @miloeducation. Vragen? Stuur ons een bericht via @miloeducation of een mail via info@projectmilo.nl. Dan kunnen we eventueel ook bellen!” Trainen op een bokszak is goed om aan je bokstechniek te werken. Maar vooral door de trappen kan je last krijgen van pijnlijke schenen. Daarom is het belangrijk dat je jouw schenen in conditie houdt. Het enige wat je hier nodig voor hebt is een emmer met heet water, een handdoekje en tijgerbalsem/olie. @lethstrain vertelt hoe je te werk gaat. Erg fijn is het niet, maar hierdoor kan je wel blijven trainen. 👊💪 -
📹: @paulteravest Italiaanse eiwitrijke tosti van @nigel_vanderhorst! 🥪😍 Bereidingstijd 10-15 minuten

4 sneeën Smart Brood
250gram Kipfilet
70gram geraspte mozzarella (pizza kaas)
1 Venkel
2 Roma Tomaten
Bosje Basilicum
Italiaanse kruiden
Olijfolie
Zout
Peper

Begin met de kip. Je kan 2 dingen doen:

1. Snijd de kipfilet horizontaal door het midden zodat je platte stukken krijgt
2. Leg de kipfilet op een snijplank, leg er vershoudfolie overheen en sla de kip plat met een pannetje. (Ik kies altijd voor 2, lekker rammen)
Kruid de kip nu met de Italiaanse kruiden
Snijd de groentes fijn en bak nu de kip tot deze gaar is
Hou wat venkel basilicum en tomaat over voor op de tosti
Maak de salade aan met een scheutje olijfolie peper & zout
Leg de broodjes klaar, doe hier eerst wat kaas op, tomaat, venkel en basilicum
Leg daar de kip op, vervolgens strooi je weer kaas over de kip
Nu leg je het andere brood je erop en druk je deze even aan
Ik heb de tosti's in een grillpan gemaakt omdat ik geen tosti ijzer meer heb
Als het brood goudbruin begint te worden zijn ze klaar

Voedingswaarde voor de gehele maaltijd:
Kcal 936 
Koolhydraten 43g 
Eiwitten 111g 
Vetten 16g 
Vezels 32g
tags
No tags yet

info
views
3
posted using
direct link
embed