Afgelopen weekend hebben onze leden meegedaan met @thebattleofamsterdam! Gefeliciteerd met de prestaties toppers, wij zijn trots💪
•
#crossfitcompetitie #teamwork #CrossFit
12 Jun 2018 20:30

Afgelopen weekend hebben onze leden meegedaan met ! Gefeliciteerd met de prestaties toppers, wij zijn trots💪

#crossfitcompetitie #teamwork #CrossFit 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Recept van chefkok Niven Kunz: linzen met pompoen en eendenborst! 🍽 
4 personen
45 minuten bereidingstijd - 1 flespompoen, in blokjes van 2 cm
- 2 grote aardappels, in blokjes van 2 cm
- 2 el olijfolie
- 3 takjes rozemarijn
- 4 takjes tijm
- 2 tenen knoflook
- 500 ml kippenbouillon
- 1 sjalot, gesnipperd
- ½ teentje knoflook, fijngehakt
- 200 g linzen, liefst Puy
- eendenborstfilets
- zonnebloemolie

Verwarm de oven voor op 160 °C.
Meng pompoen, aardappels, olijfolie, de rozemarijn, 3 takjes tijm en knoflook en verdeel over een bakplaat. Bak 25 minuten in de oven en schep tussendoor een paar maal om.
Verhit de kippenbouillon. Fruit de sjalot en knoflook met 1 takje tijm aan in wat zonnebloemolie. Voeg zodra de sjalot glazig is de linzen toe en bak 1-2 minuten mee. Voeg dan beetje bij beetje de kippenbouillon toe (risotto-methode) tot de linzen beetgaar zijn. Dit is afhankelijk van de gebruikte soort linzen, dus proef af en toe. Breng op smaak met zout en peper.
Bak de eendenborsten op hun velkant in een koekenpan ongeveer 4 minuten op middelhoog vuur (zonder toevoeging van extra boter of olie). Kruid de vleeskant met zout en peper en bak deze zijde ongeveer 2 minuten. Gaar de eendenborsten in de oven nog 4 minuten verder en laat ze nog minimaal 5 minuten buiten de oven rusten.
Meng de linzen en de geroosterde groenten en schep wat van het mengsel in het midden van het bord. Trancheer de eend en serveer de plakjes eend op de warme groenten en linzen. Afgelopen weekend hebben onze leden meegedaan met @thebattleofamsterdam! Gefeliciteerd met de prestaties toppers, wij zijn trots💪
•
#crossfitcompetitie #teamwork #CrossFit Burger no bun salad van @nigel_vanderhorst 😍🥗👌 Sommige mensen eten soms minder calorieën of minder koolhydraten om verschillende redenen. Ik doe dat soms ook zodat ik mijn calorieën uit andere producten kan halen als ik b.v. wat droger wil worden. Zo ben ik dus hierop gekomen, een salade met een burger die je normaal op een broodje doet maar nu dus niet! 
Ingrediënten voor 1 persoon 
Geen broodjes
1 burger of 200gram mager rundergehakt
1/2 Jonagold appel
1/2 Rode ui
Romeinse sla
1 Plakje Cheddar
1 Ei
1/2 eetlepel Limburgse mosterd
1/2 eetlepel Mayonaise
1/4 Komkommer
Paar Cherry tomaatjes
Fijn gesneden Wortel
*Bacon

Bereidingswijze
Als je rundergehakt hebt gehaald en geen kant en klare burger mag je zelf de burger maken. Ik raad aan om het gehakt met een beetje paprikapoeder, zout, klein beetje ketchup, dijon mosterd en peper te kruiden/marineren. Maak hier dan een mooie burger van en bak deze naar jouw smaak. (rare, medium rare etc.). Je kan de groentes snijden, het eitje bakken en de salade aanmaken met het de mosterd en mayonaise. Leg het plakje cheddar nog even op de burger zodat deze kan smelten en je kan gaan eten!

Voedingswaarde per Burger + Salade
Kcal 462 kcal 
Koolhydraten 30 gram 
Eiwitten 55 gram 
Vezels 6 gram 
Vetten 18,5 gram
tags
No tags yet

info
views
5
posted using
direct link
embed