De @tiglon_ qualifiers waren weer super! De uitslag is nog niet officieel maar we verwachten met een mooi team naar de finale te gaan💪 En dit keer is de locatie van het final event heel dichtbij namelijk in Hoofddorp!!! Dus zet 16 december vast in je agenda en kom onze toppers aanmoedigen!

@vondelgym #teamvondelgym #tiglonseries #crossfit #qualifier
8 Nov 2018 22:26

De qualifiers waren weer super! De uitslag is nog niet officieel maar we verwachten met een mooi team naar de finale te gaan💪 En dit keer is de locatie van het final event heel dichtbij namelijk in Hoofddorp!!! Dus zet 16 december vast in je agenda en kom onze toppers aanmoedigen!

#teamvondelgym #tiglonseries #crossfit #qualifier 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Vondelgym

Amsterdam

Vondel Gym

web www.vondelgym.nl

navigation
Onze coaches, afgelopen zaterdag tijdens de @tiglon_ qualifiers. Komende donderdag weten we of hun atleten zich hebben weten te plaatsen. Stay tuned! 📷 @baberraja De @tiglon_ qualifiers waren weer super! De uitslag is nog niet officieel maar we verwachten met een mooi team naar de finale te gaan💪 En dit keer is de locatie van het final event heel dichtbij namelijk in Hoofddorp!!! Dus zet 16 december vast in je agenda en kom onze toppers aanmoedigen!

@vondelgym #teamvondelgym #tiglonseries #crossfit #qualifier Vondelgym Zuid:
22 november vieren we de start! Inloop om 16:00 uur, feestelijke opening 17:00 - 19:00 uur. Alle leden zijn van harte welkom op de Eduard van Beinumstraat 110. Zet hem in je agenda 💪
tags
No tags yet

info
views
7
posted using
direct link
embed