@IlseDeLange Mooi interview in Viva
30 Aug 2012 20:26

Ilse delange Mooi interview in Viva 

Lieve Ilse,

Wat een mooi interview in Viva. Ik las het net op het balkon in het laatste beetje zon van vandaag en werd weer enorm geraakt door jouw verhaal, ik voel heel erg met jou mee. De dag na het te gekke feestje van Skyradio ging ik op crematie van een oom van me, ook bewust zijn leven beëindigd na een uitzichtloos ziekbed. Hij vertrok met een glimlach en zwaaide gedag. Dat vind ik zo bijzonder.

Eye of the Hurricane is jouw meest persoonlijk album ooit geworden, ik vind het fijn dat je het overlijden van jouw vader Joop hebt kunnen verwerken door er liedjes over te schrijven. 23 Jaar na het overlijden van mijn vader vind ik het nog steeds heel moeilijk en onbegrijpelijk. Ik denk dat liedjes op jouw nieuwe plaat me heel erg diep gaan raken en dat veel mensen er grote steun aan zullen hebben.

Veel liefs en een dikke knuffel XXX

Edwin


media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
@Edstruilaart Ik heb Paard cafe in mijn agenda gezet, nu nog een zak geld voor een hotel en hop! @IlseDeLange Mooi interview in Viva Mijn twee drumstokken. De linker is toch wat minder geschikt ben ik bang. De rechter was ooit van Bart Vergoossen.
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
shot with:
Apple iPhone 4S
posted using
direct link
embed