Kans maken op een eventing clinic van @tim_lips ? Doe dan mee met onze prijsvraag en voorspel het podium van de Bavaria Eventing Trophy. Denk jij het te weten? Volg jij de ruiters al op de voet? Check de link in bio. 
#bavariaeventingtrophy #sgwysselsteyn #nog4dagen #kommaarop #finaleweekend #prijsvraag #vetteprijs #durfintesturen
27 Sep 2017 10:43

Kans maken op een eventing clinic van Tim Lips ? Doe dan mee met onze prijsvraag en voorspel het podium van de Bavaria Eventing Trophy. Denk jij het te weten? Volg jij de ruiters al op de voet? Check de link in bio.
#bavariaeventingtrophy #sgwysselsteyn #nog4dagen #kommaarop #finaleweekend #prijsvraag #vetteprijs #durfintesturen 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Heb jij het terrein van SGW Ysselsteyn al verkend? De kippenbult, de Bavaria hindernis en de waterbak? Bekijk de gehele video met de exclusieve beelden van de cross van SGW Ysselsteyn op onze website! Link in bio. #ditweekend #sgwysselsteyn #wehebbenerinzin #volgdekanshebbers #bavariaeventingtrophy #sneakpreview Kans maken op een eventing clinic van @tim_lips ? Doe dan mee met onze prijsvraag en voorspel het podium van de Bavaria Eventing Trophy. Denk jij het te weten? Volg jij de ruiters al op de voet? Check de link in bio. 
#bavariaeventingtrophy #sgwysselsteyn #nog4dagen #kommaarop #finaleweekend #prijsvraag #vetteprijs #durfintesturen De laatste spullen voor de Bavaria Eventing Trophy zijn gearriveerd op het mooie SGW Ysselsteyn, waar alle vrijwilligers nog hard aan het werk zijn om het op tijd klaar te hebben! Maar nu eerst tijd voor een kopje koffie met Limburgse vlaai uiteraard! #sgwysselsteyn #welcometothefamily #BavariaEventingTrophy
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed