25 Mar 2018 20:27

Vandaag heeft Bavaria 0.0 Eventing Teamlid .pen alle ponycombinaties die deelnamen aan de Audax Media Pony Trophy beoordeeld op stijl in de cross! De uitslag hiervan is inmiddels bekend! Degene met de hoogste stijlbeoordeling van vandaag is niet een iemand, ook niet twee maar zijn er vier! De winnaars zijn:
Michelle Swinkels
Christel Schalk
Anne Dircken
Puck Buijnsters
Jullie hadden alle vier de hoogste score van de dag! Van harte gefeliciteerd! 😃 Jullie winnen een training bij drievoudig Olympisch Eventingruiter Tim Lips! We nemen via de mail contact met jullie op.
Ben je benieuwd naar je beoordeling van Elaine, maar ben je vergeten om je beoordelingsformulier op te halen, stuur dan een mailtje met je naam, klasse en adresgegevens naar lotte.nl Dan sturen wij het beoordelingsformulier naar je op! (Let op: dit geldt alleen voor de klasse DE-B, DE-L en DE-M pony’s) 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Dit zijn ze dan! De pony prijswinnaars van de categorie DE-B, DE-L en DE-M! Zij pakten de eerste punten in het klassement  van de Audax Media Pony Trophy! Super gedaan! Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! We kijken terug op een fantastisch weekend bij SGW Alphen Chaam! We hebben genoten! Complimenten voor de organisatie en grote dank aan ALLE vrijwilligers die zich hebben ingezet dit weekend! Het was top!! 😃😃Vanavond maken we nog de winnaar bekend van degene met de hoogste stijlbeoordeling van de dag! #bavariaeventingtrophy #audaxmediaponytrophy #sgwalphenchaam #topweekend #nuopnaarettenleur 
Klasse DE-B: 
1. Anne Breuness
2. Sanne van Rooten
3. Kop Vetter 
1. Quinoa Klop
2. Mandy van der Velden
3. Roos van Egmond 
Klasse DE-L: 
1. Esmee Kremers 
2. Imke Dubbeldam
3. Felicity Scholten 
Klasse DE-M: 
1. Indy Kleuskens
2. Liza Roovers 
3. Daniël Haver Vandaag heeft Bavaria 0.0 Eventing Teamlid @elaine.pen alle ponycombinaties die deelnamen aan de Audax Media Pony Trophy beoordeeld op stijl in de cross! De uitslag hiervan is inmiddels bekend! Degene met de hoogste stijlbeoordeling van vandaag is niet een iemand, ook niet twee maar zijn er vier! De winnaars zijn: 
Michelle Swinkels 
Christel Schalk 
Anne Dircken
Puck Buijnsters 
Jullie hadden alle vier de hoogste score van de dag! Van harte gefeliciteerd! 😃 Jullie winnen een training bij drievoudig Olympisch Eventingruiter @tim_lips! We nemen via de mail contact met jullie op. 
Ben je benieuwd naar je beoordeling van Elaine, maar ben je vergeten om je beoordelingsformulier op te halen, stuur dan een mailtje met je naam, klasse en adresgegevens naar lotte@bavaria00eventingteam.nl  Dan sturen wij het beoordelingsformulier naar je op! (Let op: dit geldt alleen voor de klasse DE-B, DE-L en DE-M pony’s) De ene wedstrijd is nog maar net afgelopen en we zijn alweer volop bezig voor de volgende wedstrijd! Vanochtend vroeg heeft Tim de hindernissen en een wagen vol met spullen al naar Eventing Etten-Leur gebracht! #bavariaeventingtrophy #audaxmediaponytrophy #nextcompetition #eventingettenleur #tweedepaasdag #geentijdomstiltezitten #opnaardevolgende #bringiton
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed