Haal het beste uit jezelf tijdens @fitfairjaarbeurs 💪🏼 Fitfair is het event voor sporters! Tijdens Fitfair delen verschillende topsporters hun kennis op het gebied van trainingsschema's, mindset en voeding. Daarnaast geven professionals inspirerende masterclasses.🏋🏼‍♂️ Ben jij een #fitgirl of #fitboy? Kom dan op 22 en 23 november naar de Fitfair 2019 in Utrecht!

#sport #fitness #fitfair #workhard #masterclass #jaarbeursutrecht #misspublicity
3 Oct 2019 19:22

Haal het beste uit jezelf tijdens 💪🏼 Fitfair is het event voor sporters! Tijdens Fitfair delen verschillende topsporters hun kennis op het gebied van trainingsschema's, mindset en voeding. Daarnaast geven professionals inspirerende masterclasses.🏋🏼‍♂️ Ben jij een #fitgirl of #fitboy? Kom dan op 22 en 23 november naar de Fitfair 2019 in Utrecht!

#sport #fitness #fitfair #workhard #masterclass #jaarbeursutrecht #misspublicity 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



MissPublicityNL

Rotterdam | Amsterdam | Antwerpen

Lifestyle Marketing & PR bureau in Rotterdam

web www.misspublicity.nl

navigation
Nog een paar weken en dan is het tijd voor De Grote Schijn in het Kralingse Bos.🌳✨ Op de voorpagina van @uitagendardam is deze prachtige illustratie te zien van De Grote Schijn gemaakt door Nikki Smits. Lees meer over De Grote Schijn in het interview met Regisseur Christophe Van Hostauijen in de Uitagenda van Rotterdam!

#degroteschijnnl #cover #illustratie #magie #uitagendarotterdam #kralingsebos #misspublicitynl Haal het beste uit jezelf tijdens @fitfairjaarbeurs 💪🏼 Fitfair is het event voor sporters! Tijdens Fitfair delen verschillende topsporters hun kennis op het gebied van trainingsschema's, mindset en voeding. Daarnaast geven professionals inspirerende masterclasses.🏋🏼‍♂️ Ben jij een #fitgirl of #fitboy? Kom dan op 22 en 23 november naar de Fitfair 2019 in Utrecht!

#sport #fitness #fitfair #workhard #masterclass #jaarbeursutrecht #misspublicity Vandaag is het #dierendag 🐶 De dag dat we onze Chief Happiness Officer in de spotlight zetten. Swipe naar rechts om alle avonturen te zien van Beer bij MissPublicity. Wat zijn we blij met @lifeofbeer010 ✨

#werelddierendag #animalday #dog #chiefhappinessofficer #misspublicity #memories
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed