Bij de Rotsee Einer droeg Jan Wienese verplicht dit oranje singlet. Hij vond het zo mooi dat hij het meenam tegen een borgsom van 10 ChF, om het singlet te dragen op de Olympische Spelen van Mexico in 1968. Het andere tenue werd gedragen door Jeroen Spaans, op de Spelen van Sydney in 2000. Beiden zijn te zien op de tentoonstelling van Olympische tenues op het Nationaal Roeicongres. De collectie wordt steeds groter, maar wij zijn op zoek naar meer tenues! Als je een tenue hebt of iemand kent met een tenue, mail dan naar sportparticipatie@knrb.nl!
Bosbaan in nevelen gehuld. Hoe is het bij jouw vereniging?
De recordrace van Marieke Keijser tijdens de NKIR in beeld!
Skadiaan Floris Hondmann in voorbereiding op zijn NKIR!
Een trotse Arold de Vries van @damenshipyards die, naast hoofdsponsor @aegonnl, door weer en wind achter Ilse en Maaike is blijven staan! Dank je wel!
Gisteravond was het pakjesavond bij de KNRB,
en bracht Sinterklaas natuurlijk cadeautjes mee! 
Gelukkig was iedereen lief dit jaar, 
dus dat maakte de zak letters wel wat zwaar.
Na de prachtige Spelen en prestaties in Rio, 
wenst Sint iedereen een mooie 'road to Tokyo'!
Afgelopen zaterdag was het RI-3 praktijkdag bij Hemus in Amersfoort. Wat zijn de juiste afstellingen? ;)
Vandaag vond het Nationaal Coachcongres van de KNRB plaats! Thomas Notermans van De Maas werd uitgeroepen tot coach van het jaar! Gefeliciteerd!
Vandaag vond het Nationaal Coachcongres van de KNRB plaats! Han Mous van de @arzv_roei werd uitgeroepen tot instructeur van het jaar! Gefeliciteerd!
Gister werd bekend gemaakt dat het roeien op de Olympische Spelen 2020 plaats zal vinden op new Sea Forest Water Sports venue in Tokyo. Technisch directeur Hessel Evertse was er een maand geleden en nam de eerste foto! http://www.worldrowing.com/news/updated-fisa-statement-regarding-olympic-games-planning-tokyo-126478
Het kamprechters examen bij @skadirotterdam heeft 10 nieuwe enthousiaste kamprechters opgeleverd! Wil je ook een opleiding volgen? Op 11 januari (19.00 uur) is er een training bij @proteuseretes en het examen is op 25 januari (20.00 uur) bij Laga! LET OP de tijdswijzigingen t.o.v. eerder berichten!!
Brrrr een koude, maar mooie ochtend bij De Hel! Alle deelnemers succes gewenst op deze tweede dag!
Woensdag heeft @lorinisports de eerste filmdag gehad voor de roeipakjes van het project: Rugpijnvrij roeien! #sportinnovator #vuamsterdam
Wat ligt de Bosbaan er mooi bij!
Gisteravond maakten zo'n 20 kandidaten bij kaarslicht hun kamprechter B examen @skadirotterdam!
Fanmail voor Holland Acht roeier Robert Lücken! Iedereen krijgt een handtekening en een persoonlijk bericht. Leuk klusje.
De aanmeldingen voor het eerste coachcongres op 30 november overtrof al onze verwachtingen. Binnen 36 uur waren alle workshops vol!
The boys are back! Iedere ochtend om 8 uur drinken de mannen van het Aegon Nationaal RoeiTeam koffie terwijl Bob, de mascotte van de Holland Acht, iedereen bovenaan de trap begroet.
Op de Paralympische Talentdag, afgelopen zondag, gebruikte de KNRB een nieuw ontwikkeld ergometerstoeltje van Bert Stevens Orthesebouw.
Vandaag een gecombineerde RC -3 en RC-4 praktijkdag op de Bosbaan.
Als Olympisch kampioen word je voor allerlei leuke activiteiten gevraagd. Afgelopen weekend was Ilse Paulis bij De Ank in Doetinchem om maar liefst drie nieuwe skiffs te dopen. Daarna was er tijd voor vragen en handtekeningen!
Hard werken bij Argo in Wageningen tijdens het kamprechter B examen. Bijzondere plek om je examen te maken. Succes!
Vandaag was de eerste ronde van de Aegon Bestuursbokaal. De dag leverde twee winnaars op namelijk Orca en Triton! Zij gaan naar huis met € 1.750 voor de uitvoering van hun plannen. Later meer...
Als je het plan hebt om geneeskunde te gaan studeren en je wilt nog van alles weten, wat doe je dan? Twee vwo-leerlingen uit Bilthoven trokken de stoute schoenen aan en mailden naar Kaj Hendriks uit de Holland Acht. Gisteren ontmoette hij de dames, die zo’n 20 (!) vragen hadden, bij het UMC. Aansluitend was er ook nog een rondleiding met ‘n zak gele M&M’s voor Kaj!

« 1 2 3 4 ... 17 »

Last mentioned in:

All mentions »
statistics

  • friends:

    0

  • followers:

    4

  • total posts:

    406


calendar

friends

no friends, let's find some!

show all »