Dankzij onze official partner Pavo hebben wij voor jou als @knhsnederland een hele gave winactie! Jij maakt nu kans op een wildcard voor een privéles van @maikelvandervleuten @merelb_eventing @danielle_heijkoop of @dressuurstal_van_baalen op 11 oktober op het KNHS-centrum! Hoe maak je kans: check de voorwaarden op www.pavo.nl/themas/toppersactie2016 en laat ons in maximaal 200 woorden weten waarom jij deze wildcard moet winnen. Stuur jouw deelname uiterlijk 31 augustus naar actie@knhs.nl, vergeet niet om je KNHS relatienummer te vermelden. Op 1 september maken we de gelukkige winnaars bekend. 
Ben je geen KNHS-lid maar wil je toch deelnemen? Dat kan! Kijk op www.pavo.nl/themas/toppersactie2016 hoe je mee kan doen als klant van Pavo.
29 Aug 2016 11:20

Dankzij onze official partner Pavo hebben wij voor jou als een hele gave winactie! Jij maakt nu kans op een wildcard voor een privéles van MerelB_eventing of op 11 oktober op het KNHS-centrum! Hoe maak je kans: check de voorwaarden op www.pavo.nl/themas/toppersactie2016 en laat ons in maximaal 200 woorden weten waarom jij deze wildcard moet winnen. Stuur jouw deelname uiterlijk 31 augustus naar actie.nl, vergeet niet om je KNHS relatienummer te vermelden. Op 1 september maken we de gelukkige winnaars bekend.
Ben je geen KNHS-lid maar wil je toch deelnemen? Dat kan! Kijk op www.pavo.nl/themas/toppersactie2016 hoe je mee kan doen als klant van Pavo. 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Ook op de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro zijn we erbij met ons fantastische dressuurteam. Blijf je ons volgen voor alle scoops? #twohearts #teamNL #dressage Dankzij onze official partner Pavo hebben wij voor jou als @knhsnederland een hele gave winactie! Jij maakt nu kans op een wildcard voor een privéles van @maikelvandervleuten @merelb_eventing @danielle_heijkoop of @dressuurstal_van_baalen op 11 oktober op het KNHS-centrum! Hoe maak je kans: check de voorwaarden op www.pavo.nl/themas/toppersactie2016 en laat ons in maximaal 200 woorden weten waarom jij deze wildcard moet winnen. Stuur jouw deelname uiterlijk 31 augustus naar actie@knhs.nl, vergeet niet om je KNHS relatienummer te vermelden. Op 1 september maken we de gelukkige winnaars bekend. 
Ben je geen KNHS-lid maar wil je toch deelnemen? Dat kan! Kijk op www.pavo.nl/themas/toppersactie2016 hoe je mee kan doen als klant van Pavo. Woensdag om 12:45 uur geeft @diederikvansilfhout met de hengst Expression (v.Vivaldi) een clinic tijdens de @rabopaarden Talentendag in Ermelo. Toegang is gratis @knhsnederland #Dressuur
members mentioned
tags
No tags yet

info
shared on
views
2
posted using
direct link
embed