Koos de Ronde en @bramchardon vormden het Nederlandse team dat de landenwedstrijd in Saumur wist te winnen. De Ronde won ook de individuele wedstrijd en wereldbekerkwalificatie. #ruitersinoranje @knhsnederland @fei_global #mennen #vierspannen #equestrian Foto Marie de Ronde
11 Jun 2017 21:26

Koos de Ronde en vormden het Nederlandse team dat de landenwedstrijd in Saumur wist te winnen. De Ronde won ook de individuele wedstrijd en wereldbekerkwalificatie. #ruitersinoranje #mennen #vierspannen #equestrian Foto Marie de Ronde

media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

navigation
Petra van Ede is de nieuwe Nederlands kampioene Reining. Lees meer en over de jeugdkampioenen op knhs.nl #ruitersinoranje #reining #meertenhof Koos de Ronde en @bramchardon vormden het Nederlandse team dat de landenwedstrijd in Saumur wist te winnen. De Ronde won ook de individuele wedstrijd en wereldbekerkwalificatie. #ruitersinoranje @knhsnederland @fei_global #mennen #vierspannen #equestrian Foto Marie de Ronde Repost from @fei_global using @RepostRegramApp - There's been 105 years of thrilling sport, breathtaking moments & emotional podiums at the @olympics and here's to all those still to come as all 3 equestrian disciplines have been confirmed to Olympic programme until 2024!! #Olympics #TwoHearts #sport #horse #equestrian #horsesofinstagram #celebrate #cantwait #excited