De para-dressuurpaarden van #teamnl🇳🇱, die deze week in actie komen op het @ec_rotterdam2019, zijn allemaal goedgekeurd 👍 We wensen bondscoach @joyceheuitinkofficial en de ruiters, @nicole23dd, @rixthorst, @frankhosmar en @sanne_voets veel succes de komende dagen!
📷: Danielle Vink 
#ecrotterdam2019 #feieuros2019 #teamnl #supportyournation #ruitersinoranje #knhs #beproud #paradressuur @teamnlinsta
20 Aug 2019 14:02

De para-dressuurpaarden van #teamnl🇳🇱, die deze week in actie komen op het , zijn allemaal goedgekeurd 👍 We wensen bondscoach en de ruiters, , , en Sanne Voets veel succes de komende dagen!
📷: Danielle Vink
#ecrotterdam2019 #feieuros2019 #teamnl #supportyournation #ruitersinoranje #knhs #beproud #paradressuur  



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



navigation
Beloning voor Desperado N.O.P. , met @emmeliescholtens liep de blikvanger voor #teamnl🇳🇱 naar een score van ruim 76% in de landenwedstrijd bij het @ec_rotterdam2019 Daarmee blijft het spannend en is er om 15.00 uur een absolute top rit nodig van Edward Gal wil oranje een teammedaille bemachtigen. #ruitersinoranje #ecrotterdam2019 #feieuros2019 #knhs #dressuur #ek #landenwedstrijd 📷 Hippofoto De para-dressuurpaarden van #teamnl🇳🇱, die deze week in actie komen op het @ec_rotterdam2019, zijn allemaal goedgekeurd 👍 We wensen bondscoach @joyceheuitinkofficial en de ruiters, @nicole23dd, @rixthorst, @frankhosmar en @sanne_voets veel succes de komende dagen!
📷: Danielle Vink 
#ecrotterdam2019 #feieuros2019 #teamnl #supportyournation #ruitersinoranje #knhs #beproud #paradressuur @teamnlinsta Met een absolute toprit heeft Edward Gal zojuist het 🥈 zilver veilig gesteld voor #teamnl🇳🇱 bij het @ec_rotterdam2019 Na het sterke  optreden eerder van @emmeliescholtens @hanspeterminderhoud en @annemeulendijks_official maakte Gal de klus af. Duitsland won het Goud @teamnlinsta #ruitersinoranje #ecrotterdam2019 #feieuros2019
members mentioned
tags
No tags yet

info
views
4
posted using
direct link
embed