Thanx @wiandabongenphotography voor deze dierbare foto. Toch gek dat die buik constant enorm aanwezig is in elke beweging die ik maak. Maar dat ik pas bij het zien van foto’s denk: oooo ja ik zie er echt uit als een zwangere vrouw 🤣. Verder wil ik jullie ook even bedanken voor alle lieve berichten die jullie sturen rond deze zwangerschap en alle foto’s van baby’s met katten in de DM. Ik lees veel, maar het lukt me niet om het allemaal te beantwoorden. Dat neemt niet weg dat ik het ontzettend waardeer en heel erg lief vind! Wij gaan nu naar een hypnobirthing cursus, spannend! Jullie nog leuke weekend plannen? 
#preggo #twins #zaterdag #photography #babybelly #thankful
9 Nov 2019 09:43

Thanx voor deze dierbare foto. Toch gek dat die buik constant enorm aanwezig is in elke beweging die ik maak. Maar dat ik pas bij het zien van foto’s denk: oooo ja ik zie er echt uit als een zwangere vrouw 🤣. Verder wil ik jullie ook even bedanken voor alle lieve berichten die jullie sturen rond deze zwangerschap en alle foto’s van baby’s met katten in de DM. Ik lees veel, maar het lukt me niet om het allemaal te beantwoorden. Dat neemt niet weg dat ik het ontzettend waardeer en heel erg lief vind! Wij gaan nu naar een hypnobirthing cursus, spannend! Jullie nog leuke weekend plannen?
#preggo #twins #zaterdag #photography #babybelly #thankful 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanne Vogel

Amsterdam

Theatermaakster, Actrice, Schrijfster, Regisseur, Vegetariër, Dyslect, Hobbykok. Heeft samen met broer theatergroep: www.vogelfabriek.nl

navigation
#throwbackthursday Met de allerliefste leukste knapkop van de wereld. Godsamme wat ben je lief voor mij, zeker de laatste weken nu ik fysiek echt niet meer veel kan en jij zoveel extra taken op je neemt, naast je werk en het klussen. Love u @melchiorskingdom 📸 @orsolyakarancz #liefde #hormonen #throwback #schatje #❤️ #love #papa Thanx @wiandabongenphotography voor deze dierbare foto. Toch gek dat die buik constant enorm aanwezig is in elke beweging die ik maak. Maar dat ik pas bij het zien van foto’s denk: oooo ja ik zie er echt uit als een zwangere vrouw 🤣. Verder wil ik jullie ook even bedanken voor alle lieve berichten die jullie sturen rond deze zwangerschap en alle foto’s van baby’s met katten in de DM. Ik lees veel, maar het lukt me niet om het allemaal te beantwoorden. Dat neemt niet weg dat ik het ontzettend waardeer en heel erg lief vind! Wij gaan nu naar een hypnobirthing cursus, spannend! Jullie nog leuke weekend plannen? 
#preggo #twins #zaterdag #photography #babybelly #thankful Nieuwe aflevering online!!! Vegan Gyoza Dumplings. Super simpel, wel veel vouwen. Zie de link in mijn bio. @linda.originals #kookprogramma #plantaardig #foodie #vegan #veganistischerecepten  #veganrecipes #gyoza #kimchi
tags
No tags yet

info
shared on
views
1
posted using
direct link
embed