Waaatt!?! Ik ben het komende jaar ambassadeur van @VichyNederland! We gaan een serie video's opnemen over de beauty geheimen van een paar hele leuke vrouwen! 💦 En ik ga al hun producten testen:-) Wist je trouwens dat Vichy haar naam te danken heeft aan het plaatsje Vichy, dat tussen de vulkanen in de Franse Auvergne ligt? Daar vind je thermale bronnen met mineraliserend water. In 1861 werden deze bronnen door Napoleon tot Europa's eerste kuuroord verklaard. In het water zitten meer dan 15 mineralen waaronder ijzer, calcium en magnesium en dit vind je terug in alle producten van Vichy. Vichy is dan ook de enige die dit mineraalwater mag gebruiken.
#leukweetje #vichynl #myvichy #SannyCollab #ad
14 Sep 2018 15:38

Waaatt!?! Ik ben het komende jaar ambassadeur van ! We gaan een serie video's opnemen over de beauty geheimen van een paar hele leuke vrouwen! 💦 En ik ga al hun producten testen:-) Wist je trouwens dat Vichy haar naam te danken heeft aan het plaatsje Vichy, dat tussen de vulkanen in de Franse Auvergne ligt? Daar vind je thermale bronnen met mineraliserend water. In 1861 werden deze bronnen door Napoleon tot Europa's eerste kuuroord verklaard. In het water zitten meer dan 15 mineralen waaronder ijzer, calcium en magnesium en dit vind je terug in alle producten van Vichy. Vichy is dan ook de enige die dit mineraalwater mag gebruiken.
#leukweetje #vichynl #myvichy #SannyCollab #ad 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
“And in that moment, life was perfect. Not the kind of perfect where nothing is wrong, but the kind of perfect where wrongs don’t matter.” #langleve #zelfontspanner #in1keergoed  #trouwlocatie #2jaargetrouwd Waaatt!?! Ik ben het komende jaar ambassadeur van @VichyNederland! We gaan een serie video's opnemen over de beauty geheimen van een paar hele leuke vrouwen! 💦 En ik ga al hun producten testen:-) Wist je trouwens dat Vichy haar naam te danken heeft aan het plaatsje Vichy, dat tussen de vulkanen in de Franse Auvergne ligt? Daar vind je thermale bronnen met mineraliserend water. In 1861 werden deze bronnen door Napoleon tot Europa's eerste kuuroord verklaard. In het water zitten meer dan 15 mineralen waaronder ijzer, calcium en magnesium en dit vind je terug in alle producten van Vichy. Vichy is dan ook de enige die dit mineraalwater mag gebruiken.
#leukweetje #vichynl #myvichy #SannyCollab #ad In een hectische of vermoeiende periode ga ik graag de natuur in om op te laden.  Ik ontdekte dat ik de laatste weken nogal gestresst en gejaagd ben tot hartkloppingen aan toe. Heel gek want zo ben ik van mezelf niet (meer). Het zal ongetwijfeld te maken hebben met de hormonen die weer in balans moeten komen. Het liefst loop ik in stilte of ga ik gewoon willekeurig ergens zitten in het bos of op de hei. Gek misschien, maar zittend lukt het me beter om echt te resetten dan lopend. 
Ik ga zitten en neem dan de frequentie van het bos aan. Zodat alles wat in mijn kop speelt kan 'zakken'. Zodat ik kan aarden. Mijn lijf weer voel en niet alleen mijn hoofd. Misschien zou je het kunnen vergelijken met het nemen van een warm bad. Als je het koud hebt dan stap je rillerig dat heerlijk warme bad in en laat je de warmte je lijf overnemen. Totdat je je één voelt met het water. Dat doe ik met de natuur. Ik laat de rust en stevigheid van het bos mij overnemen. Ik maak me los van mijn mind. En verbind weer met mijn ziel.
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed