Deze dag 2018 vs. 2019 😝 #magzeeruit? #39wekenzwanger
16 Jun 2019 16:54

Deze dag 2018 vs. 2019 😝 #magzeeruit? #39wekenzwanger 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
Drie maanden geleden is dit alweer! Vakantie voorpret kan altijd zo lang duren, maar de napret duurt hooguit 2 á 4 weken (blijkt uit onderzoek). Ik ben nu met zwangerschapsverlof en ik had me van te voren voorgenomen om echt een vakantie gevoel te creëren. Maar dat gaat niet vanzelf. Voor ik het door heb sta ik de halve dag het huishouden te doen of zit ik uren doelloos te computeren🥴. Hoe doe je dat? Een vakantiegevoel in eigen land? Dit is wat werkt voor mij:
☀️Ultieme na-pret zijn natuurlijk je vakantiefoto's! Ik maak vaak veel te veel dezelfde soort foto's. Ik hoef echt niet alle 20 foto's te bewaren van Jorg en Charlie die samen lachen. Uiteindelijk bewaar ik alleen de beste foto's, een stuk of 19 (...). Het sorteren hiervan geeft een lekker opgeruimd gevoel maar is ook keihard nagenieten. ☀️Blijf typische vakantie dingen doen ook na je vakantie. Voor mij staat lezen echt voor vakantie, dat doe ik dáár elke avond maar thuis beland je zo makkelijk weer voor de tv. Sinds mijn verlof kijk ik 's avonds geen Netflix series meer maar lees ik een boek in bed of in de tuin. Halleluja, wat een vakantie gevoel! Maar ook hetzelfde ontbijt eten (heel veel watermeloen) of ander 'typische vakantiegewoontes' zoals 's ochtends wandelen of een terrasje pakken doet het hem.
☀️Doe ff helemaal niks. ja, hier ben ik dus niet de beste in. Als ik eenmaal in mijn tuintje op mijn gat zit, sta ik binnen 3 tellen alweer de planten te snoeien of ga ik toch de was opruimen. Maar de afgelopen weken lukt het me af en toe toch wel om even te gaan zitten. En dat voelt 🥳 Het is ook zo belangrijk om niet elke seconde nieuwe input te krijgen, we moeten die stress ook af en toe lozen. En het is niet de bedoeling dat dat alleen maar op vakantie kan. Dus plan bewust tijd in om te ontspannen. Dan heb je ook hier in Nederland weer iets leuks om naar uit te kijken.
☀️Klets met onbekenden. Dat is toch wel het grootste verschil tussen je vakantie en je dagelijks leven misschien? Op reis praat je met iede Deze dag 2018 vs. 2019 😝 #magzeeruit? #39wekenzwanger 🙏🏻Zo cool dat mijn meditatie video’s zo goed bekeken worden! Dit is alweer de 3e video die meer dan 100.000 keer is bekeken! ⚡️Wauw!⚡️Ik koppel altijd een bepaald thema aan de meditatie met vragen zodat je ook inzichten krijgt voor jezelf. Zo gaat deze meditatie (je vind ze allemaal terug op mijn blog, check directe link in bio) over stress loslaten en jezelf opschonen. Ik vind het zo mooi om te zien dat het zoveel betekent voor veel van jullie. Dankjewel🙏🏻 En wat fijn dat jullie de tijd nemen hiervoor💪🏽 In de stilte begint het ware geluk en het besef dat alles al zo goed is. Fijne week allemaal! 😘 #dankbaar #meditatie #mindset #stress #goodvibes
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed