27 Jun 2019 11:47

Hoewel geduld hebben niet mijn sterkste eigenschap is, heb ik me gister toch maar niet laten strippen. Dus wie weet wordt nummer twee geboren op de eerste verjaardag van baby nr 1. We zien het wel. Maar aangezien ik toch wat om handen moest hebben heb ik op de valreep nog even deze video (link in bio) in elkaar gefreubeld met tips voor leuke zwangerschapskleding. Het is een beetje een shoplog maar ook weer niet want ik deel vooral tips hoe je met je huidige kleding en niet-zwangerschaps-kleding toch leuke looks kunt maken. En wat is nou echt handig om te hebben als je preggy bent?? Daarnaast heb ik nog wat leuke dingetjes gevonden die in de video beschrijving staan! Fijne dag! 🤰🏼#zwangerschapskleding #zwanger #40wekenzwanger #preggoproof 



media options

comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
Sitting. Waiting. Wishing... #strippendieboel #overtijd Hoewel geduld hebben niet mijn sterkste eigenschap is, heb ik me gister toch maar niet laten strippen. Dus wie weet wordt nummer twee geboren op de eerste verjaardag van baby nr 1. We zien het wel. Maar aangezien ik toch wat om handen moest hebben heb ik op de valreep nog even deze video (link in bio) in elkaar gefreubeld met tips voor leuke zwangerschapskleding. Het is een beetje een shoplog maar ook weer niet want ik deel vooral tips hoe je met je huidige kleding en niet-zwangerschaps-kleding toch leuke looks kunt maken. En wat is nou echt handig om te hebben als je preggy bent?? Daarnaast heb ik nog wat leuke dingetjes gevonden die in de video beschrijving staan! Fijne dag! 🤰🏼#zwangerschapskleding #zwanger #40wekenzwanger #preggoproof Daar is ze dan! Onze dochter Zoë Maré Ruis. Deze dame is gisterenmiddag op 1 juli geboren om 14.02 uur en heeft een grappig gevoel voor timing. 
Ze zat misschien heel snel in mijn buik maar heeft zich niet laten opjagen door een ongeduldige moeder om eruit te komen. Nog voordat ze op deze wereld kwam leerde ze me al zo’n mooie les over geduld en overgave. Dat wat je niet kunt controleren moet je maar laten gaan. En dat was best een uitdaging met die hitte en ontploffende buik. En toen mama haar lesje had geleerd zette ze ineens flink de vaart erachter! Want na 2,5 uur weeën en slechts 25 minuten in het ziekenhuis kwam je er al na 2 keer persen uit😳 Wat een verrassing! 🥰 Haar roepnaam is Zoë.
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed