Hallo wereld! Ik ben geland✨
5 Jul 2019 16:59

Hallo wereld! Ik ben geland✨ 



media options
comments
There are no comments yet, be the first one to leave a comment!

leave a comment »
Login
Username

Pin


 

or


Comment:



Sanny Verhoeven

Amsterdam

Presentatrice | Youtuber | Model Volg hier mijn zoektocht naar Geluk! Een programma over bewustzijn en persoonlijke groei.

web sannyverhoeven.nl

navigation
Daar is ze dan! Onze dochter Zoë Maré Ruis. Deze dame is gisterenmiddag op 1 juli geboren om 14.02 uur en heeft een grappig gevoel voor timing. 
Ze zat misschien heel snel in mijn buik maar heeft zich niet laten opjagen door een ongeduldige moeder om eruit te komen. Nog voordat ze op deze wereld kwam leerde ze me al zo’n mooie les over geduld en overgave. Dat wat je niet kunt controleren moet je maar laten gaan. En dat was best een uitdaging met die hitte en ontploffende buik. En toen mama haar lesje had geleerd zette ze ineens flink de vaart erachter! Want na 2,5 uur weeën en slechts 25 minuten in het ziekenhuis kwam je er al na 2 keer persen uit😳 Wat een verrassing! 🥰 Haar roepnaam is Zoë. Hallo wereld! Ik ben geland✨ Stralen is niet moeilijk met deze zon in je leven. Hoera! Vandaag is Charlie Fay 1 jaar! 🥳 Dit mensje is puur licht en doet alles helemaal op haar eigen manier waardoor we continue in een deuk liggen. Swipe naar rechts voor de dia show🥰 #1jaaroud #jarig #geluk
tags
No tags yet

info
views
1
posted using
direct link
embed